Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávny rapper kvôli nevere poriadne riskoval: Takmer prišiel o svoju krásnu rodinu!

Jay-Z Zobraziť galériu (6)
Jay-Z (Zdroj: SITA/AP)

NEW YORK - Počas svojej kariéry sa stal jedným z najúspešnejších hudobníkov na svete. Jeho život však nebol len o hviezdnych vzostupoch, ale aj nepríjemných pádoch. Vďaka nim takmer prišiel o svoju rodinu. Práve dnes oslavuje americký hudobník Jay-Z svoje 53. narodeniny.

Shawn Corey Carter, ktorý sa preslávil pod umeleckým menom Jay-Z, sa narodil v New Yorku, konkrétne v mestskej časti Brooklyn. Jeho detstvo však nebolo jednoduché a od rodinnej idylky malo poriadne ďaleko. 

Speváka spolu s jeho matkou a troma súrodencami opustil ich otec. Spolunažívanie v rodine následne nebolo príliš idylické, o čom svedčia aj verše jednej z jeho piesní, kde spieva, že svojho staršieho brata postrelil do ramena za to, že mu chcel ukradnúť šperky. 

Už vtedy sa však začala prejavovať jeho láska k hudbe. Podľa slov jeho matky často budil svojich súrodencov tým, že búchal na rôzne veci a tváril sa, že je bubeník. Neskôr začal skladať hudbu a postupom času sa stal jedným z najpredávanejších umelcov všetkých čias. Jeho tvorbu pozná takmer každý fanúšik hudby a rovnako úspešný je aj v pozícii producenta.

Životná láska

Jay-Z sa so svojou súčasnou manželkou Beyoncé spoznal v roku 2002 pri tom, ako spolupracovali na jej piesni Bonnie and Clyde. Svoj vzťah pritom dlho držali v tajnosti. Nakoniec však všetko prasklo a v roku 2008 si povedali svoje áno.

Dvojica sa takmer okamžite zaradila medzi najvplyvnejšie páry na svete. Počas manželstva sa im narodili 3 deti. Najstaršou je je dcéra Blue Ivy (10) a v roku 2017 sa dvojici narodili dvojičky Rumi a Sir.

Ich vzťah si však počas rokov prešiel aj ťažkými chvíľami. O nevere úspešného rappera sa hovorilo veľmi dlhú dobu. Všetko sa začalo v roku 2014, keď na verejnosť preniklo video, ako ho na verejnosti napadla jeho švagriná.

Ďalšie špekulácie prišli v roku 2016 po tom, ako Beyoncé zverejnila svoj album Lemonade, v ktorom bolo niekoľko indícii, že v jej vzťahu došlo k nevere. Samotný spevák sa ku všetkému priznal až v roku 2017. Pár však túto krízu spoločnými silami prekonal a ich rodina tak zostala pokope až do dnešných dní.

Beyoncé
Zobraziť galériu (6)
Beyoncé  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jay-Z
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu