Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásna modelka (28) musela podstúpiť operáciu: NÁDOR NA MOZGU!

Sarina Nowak
Sarina Nowak (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Má za sebou náročné chvíle! Sarina Nowak (28) sa zviditeľnila účasťou v šou Germany's Next Topmodel, kde síce nevyhrala, avšak svojho sna - stať sa manekýnkou - sa nevzdala. Dnes pôsobí ako úspešná curvy modelka za veľkou mlákou a na konte má napríklad aj pózovanie pre plavkový magazín Sports Illustrated. Nedávno sa však na istý čas stiahla z očí verejnosti... Dôvodom boli vážne zdravotné problémy.

Ako Sarina Nowak v najnovšom vydaní The Curvy Magazine prezradila, prežívala chvíle plné strachu. Dôvodom bol vážny nález lekárov, ktorý jej pri vyšetrení odhalili. „Oznámili mi, že mám nádor na mozgu, tak som musela podstúpiť operáciu,” priznala blonďavá kráska. „Netušila som, čo ma čaká a veľmi som sa bála. Nebolo to ľahké,” dodala. 

V súčasnosti má Sarina dôvod na úsmev a môže sa opäť venovať milovanej práci. „Našťastie, všetko dobre dopadlo, nádor mi odstránili a som za to veľmi vďačná. Momentálne som v poriadku a každým dňom sa cítim lepšie,” dodala.

Táto náročná životná etapa priviedla modelku k tomu, že viac dbá o svoje zdravie. „Často to berieme ako samozrejmosť. Ale netreba zabúdať na vďačnosť. Táto skúsenosť mi opäť dala najavo, aká mám byť vďačná za svoje zdravie, rodinu a priateľov,” uzavrela úspešná modelka, ktorá sa o svoj príbeh podelila aj s followermi na sociálnej sieti Instagram. Má ich tam takmer 650-tisíc. 

Viac o téme: Sarina Nowak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu