Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ŠOKUJÚCE PRIZNANIE promi maminy: Svoju 5-ročnú dcéru stále DOJČÍ!

Coco Austin so svojou dcérkou Chanel. Zobraziť galériu (7)
Coco Austin so svojou dcérkou Chanel. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - A nemieni s tým prestať! Známa sexbomba Coco Austin (42) vždy zásobovala svojich priaznivcov fotkami, na ktorých pretŕča takmer nahé telo. Nezmenilo sa to ani vtedy, keď svojmu manželovi, raperovi menom Ice-T (63) porodila dcérku Chanel. Prsnatá blondínka však dokáže šokovať aj výchovnými metódami. Jej najnovšie vyjadrenia sú toho dôkazom.

Coco Austin a jej dcérka Chanel tvoria dokonale zohratú dvojicu. Prsnatá blondínka sa na sociálnych sieťach pravidelne pýši fotkami, na ktorých sú s jej malou princezničkou zladené a nahodené v rovnakých outfitoch.

Popri týchto módnych záležitostiach a záberoch odhaelného tela sa blondínka na Instagrame občas venuje aj mamičkovským témam. „Čie dieťa visí na prsníku tak ako Chanel?” pýtala sa Coco, ktorá pridala aj zábery, ako jej dcéra na jej "vankúšoch" oddychuje. 

Aj keď má Chanel už päť rokov, Coco ju stále dojčí. „Chanel chce prsník stále, Veľa ľudí sa čuduje, že to ešte robím. Ale moja dcéra je steaky a hamburgery, ale občas si k tomu rada dá aj takúto desiatu. Ak sa môže takto zblížiť s maminkou, prečo by som ju o to mala ochudobňovať,” uviedla pre Us Weekly známa blondínka. 

Z negatívnych reakcií a pohorčených komentárov si ťažkú hlavu rozhodne nerobí. „Nebudem jej niečo, čo chce, odopierať iba preto, lebo v spoločnosti panuje presvedčenie, že deti by sa mali prestať dojčiť najneskôr ako dvojročné,” dodala. 

Viac o téme: Coco Austin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu