Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Promi mamina vyrazila do nočných ulíc: Všetci videli jej HOLÝ ZADOK!

Coco a Ice-T v nočných uliciach. Zobraziť galériu (7)
Coco a Ice-T v nočných uliciach. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nikdy nepatrila medzi hanblivky! Reč je o partnerke rappera menom Ice-T (64) - silikónovej blondínke Coco Austin (43). Tá sa preslávila pretŕčaním svojho tela a neprestala ani počas tehotenstva, i keď sa stala matkou. Pozornosť pútala aj počas víkendu... Nočné ulice totiž brázdila s presvitajúcim zadkom!

Táto žena sa v dave určite nestratí! Šoubiznis je plný jedincov, ktorí občas túžia po tom, aby neboli stredobodom pozornosti a mohli si napríklad aj chvíle v nočných uliciach vychutnať bez asistencie bulvárnych fotografov. Výstredná televízna hviezdička a herečka Nicol Coco Austin k nim ale rozhodne nepatrí. 

Počas uplynulého víkendu si spoločne s manželom vyrazili za zábavou. Ruka v ruke vykračovali na súkromnú párty, ktorú usporiadali tvorcovia a protagonisti relácie Saturday Night Live. Rapper Ice-T mal na sebe výrazné červené sako a pôsobil dojmom, akoby si pre svoju spoločníčku odskočil do striptízového baru.

Coco sa totiž obliekla do červených šiat, ktoré doplnila kabelkou a lodičkami rovnakej farby. Šaty už pri pohľade spredu pôsobili pomerne vulgárne. Keď sa však blondínka otočila, každému sa naskytol pohľad na jej presvitajúci zadok. Nuž, to by asi nebola Coco, keby ho nepretŕčala!

Promi mamina vyrazila do
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Promi mamina vyrazila do
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Coco AustinIce-T
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu