Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Matky sa ostro pustili do moderátorky markizáckej SuperStar: Tak táto „rada“ vás dorazí!

Zora Hejdová Zobraziť galériu (4)
Zora Hejdová (Zdroj: Instagram ZH)

PRAHA - Moderátorka Zora Hejdová, ktorá sa u nás zviditeľnila v SuperStar, sa nedávno stala po prvý raz matkou. Síce rátala s nevyžiadanými radami, ale nakoniec to nevydržala a vyjadrila sa k matkám, ktoré vedia vždy všetko najlepšie.

Zora Hejdová je už niekoľko týždňov hrdou mamou malého Nikolasa. Ide o jej prvé dieťa, a tak zrejme majú matky na Instagrame pocit, že moderátorku musia upozorňovať na všetko, čo podľa nich robí zle. 

Matky sa ostro pustili
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZH)

Zora priznala, že ako verejne známa osoba to čakala, ale niektoré správy ju naozaj prekvapujú a nakoniec sa rozhodla vyjadriť sa k nim – zrejme v nádeji, že sa ich číslo teraz rapídne zníži. „Dievčatá, moja trpezlivosť znesie veľa, ale odtiaľ-potiaľ. Už som sa dozvedela všeličo za tie tri týždne od múdrych maminiek,” napísala v úvode. 

Matky z Instagramu jej vyčítali, že svojmu synčekovi ničí chrbátik, že je málo, prípadne veľmi oblečený, ale jedna "rada" ju fakt dostala. „Že keď mám v obývačke pustenú hudbu, môže mať následky, pretože mu tá moja hudba spôsobuje v hlave chaos! To je zatiaľ najväčšie zistenie,” podelila sa o svoju skúsenosť. 

Zora Hejdová (vtedy Kepková) a Roman Juraško v SuperStar
Zobraziť galériu (4)
Zora Hejdová (vtedy Kepková) a Roman Juraško v SuperStar

Samozrejme, mnohé správy prichádzajú s klasickou vetou na úvod, že to pisateľka nemyslí v zlom. „Len si pamätajte – Keby sa každá mama starala hlavne o svoje dieťa, bolo by o všetky detičky na celom svete krásne postarané,” zhodnotila to moderátorka. 

Ako dodala, väčšinu nevyžiadaných rád berie s nadhľadom, niektoré ju dokonca aj pobavia. Len jej nepríde fér, keď si niekto dovolí hodnotiť starostlivosť inej matky o bábätko na základe fotky alebo niekoľkých sekúnd videozáznamu. 

Matky sa ostro pustili
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZH)

Viac o téme: Zora Hejdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu