Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Erotický pohľad na markizácku moderátorku: V „sieťke“ a so silikónmi!

Zorka Hejdová Zobraziť galériu (5)
Zorka Hejdová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Erotický pohľad za všetko! Moderátorka Zorka Hejdová (27) svoj účet na Instagrame pravidelne zásobuje záplavou fotografií a s fanúšikmi intenzívne komunikuje. Nedávno sa s nimi podelila o fotografiu, ktorou rozvírila hladinu mužskej fantázie tak veľmi, ako sa len dá. V „sieťke“ totiž poodhalila dokonalé telo a silikónové trojky!

Zorka Hejdová moderuje v známom českom rádiu a televíznych divákov každé ráno sprevádza aj reláciou s názvom Snídaně s Novou. Našej verejnosti sa bližšie predstavila účinkovaním v speváckej súťaži Česko Slovenská SuperStar, ktorú v roku 2013 moderovala po boku Romana Juraška.


Markizácka moderátorka bez zábran: Úplne nahá na verejnosti... Aha, toto chcelo poriadnu odvahu!


Blondínka je vďaka svojim nezameniteľným črtám neprehliadnuteľná aj na fanúšikovských stránkach na internete, kde je so svojimi priaznivcami v permanentnom kontakte. Najnovšie ich napríklad potešila fotografiou, ktorou zdvihla hladinu testosterónu poriadne vysoko.

Zorka si totiž zapózovala v rajcovnom body a sexi sieťovaných pančuchách, v ktorých bola doslova neodolateľná. Bývalá markizácka posila všetkým v plnej kráse poodhalila štíhlu postavu, zvodné krivky a v neposlednom rade aj vylepšený silikónový dekolt. Pozrite na tú dračicu!

Bývalá moderátorka SuperStar - Zorka Hejdová zverejnila na Instagrame snímku, na ktorej pózuje v erotickej sieťke.
Zobraziť galériu (5)
Bývalá moderátorka SuperStar - Zorka Hejdová zverejnila na Instagrame snímku, na ktorej pózuje v erotickej sieťke.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Zorka Hejdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu