Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Promi mamička vyšla do ulíc 3 týždne po pôrode: Pretŕčala ploché brucho... Ženy zúria ako besné!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (7)
Emily Ratajkowski (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - To snáď ani nie je možné! Modelka a príležitostná herečka Emily Ratajkowski (29) sa zhruba pred troma týždňami stala prvýkrát mamou. Asi nikoho neprekvapí, že na sociálnej sieti Instagram okrem nahých tehotenských fotiek zverejnila aj zábery toho, ako prežívala pôrod, či momentky, kde svoje dieťatko dojčí. V uplynulých dňoch si od neho odbehla do ulíc a v pätách mala paparazzov. Pohľad na ňu vyvolal priam šialené reakcie.

Emily Ratajkowski nikdy nepatrila medzi ženy, ktoré by trápili kilá navyše. Vždy sa pýšila priam ukážkovou postavičkou. Jej prirodzene veľké prsia a ploché brucho tvorili kombináciu, ktorá potešila oko každého chlapa a pre nejednu ženu bola motiváciou. Navyše, tmavovláska nikdy nepatrila medzi hanblivky a nahota jej bola vždy blízka. 

Dokonca aj v čase, keď pod srdcom nosila dieťatko, zásobovala followerov fotkami, na ktorých pózovala celkom nahá. 

Galéria: Pikantné FOTO tehotnej Emily Ratajkowski

Emily však zjavne dokáže šokovať, aj keď je oblečená. Kráska, ktorá sa stala mamičkou zhruba pred troma týždňami si nedávno vyšlo do newyorských ulíc. Na sebe mala oblečené voľné nohavice a čierny svetrík zapnutý tak, že odhaľoval jej ploché brucho.

Takto aktuálne vyzerá Emily Ratajkowski. Na jej tele by ste márne hľadali stopy po nedávnom tehotenstve.
Zobraziť galériu (7)
Takto aktuálne vyzerá Emily Ratajkowski. Na jej tele by ste márne hľadali stopy po nedávnom tehotenstve.  (Zdroj: profimedia.sk)

Pri pohľade na Ratajkowski znie priam neuveriteľne, že zhruba pred troma týždňami priviedla na svet dieťatko, ktorému spolu s manželom dali meno Sylvester Apollo a plánuju ho vychovávať tak, aby si samé v dospelosti určilo, akého chce byť pohlavia. 

Modelkina bezchybná postava vyvolala na sociálnych sieťach búrlivé diskusie. Niektoré novopečené mamičky sa ešte nestihli spamätať z toho, že rodili, nieto, že by sa pustili do zhadzovania prebytočných kilogramov. „Keď na Instagrame zdieľaš fotky svojho plochého brucha a prezentuješ to ako pozitívne vnímanie tela, tak všetky iné ženy sa kvôli tomu budú cítiť úplne hrozne. A posledné na čo pomyslia je, že milujú svoje nedokonalé telo,” znie jedna z mnohých kritických reakcií. 

Veľká škoda, že dnes je trendom kritizovať na sociálnych sieťach všetko. Čo keby sa každý zameral skôr na seba a prípadne sa vcítil do kože človeka, ktorého sa chystá slovne si podať, hm?  

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu