Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kontroverzné FOTO slávnej tehuľky: Nahá ukázala úplne VŠETKO!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (8)
Emily Ratajkowski (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Ona jednoducho neprestane! Nahé a odvážne fotky počas tehotenstva nie sú dnes už žiadnou raritou. Aj bežné smrteľníčky, nielen celebritné krásky, si toto krásne obdobie chcú dokumentovať práve takýmto spôsobom. Výnimkou nie je ani modelka a príležitostná herečka Emily Ratajkowski (29). Tá je ale nepochybne rekordérkou v počte zverejnených tehotenských aktov.

V poslednom období sa stále viac a viac hovorí o sebaláske, či o tom, že ženy majú svoje telo milovať a nehanbiť sa zaň. Modelka Karolína Kurková otvorene priznáva, že hoci pri predošlých dvoch tehotenstvách si z pribúdajúcich kilogramov robila ťažkú hlavu, teraz je nadšená. Ako dôkaz zverejňuje na sociálnej sieti Instagram odvážne zábery bez šiat. 


Tehotná Češka podprsenku neporebuje: Takto sa vystavuje!


Svoje telo nepochybne miluje i jej kolegyňa Emily Ratajkowski. Tá sa dlhodobo prezentuje nahotou a vyzerá to tak, že ani bábätko v brušku ju nijako neobmedzuje. Jej najnovšie zábery, na ktorých sa pretŕča z rôznych uhlov pohľadu, vyvolali na internete poriadne búrlivé diskusie. 

Kým jedna skupina Emily ospevuje a obdivuje, tá druhá nešetrí kritikou. „Toto je už príliš! Začínam sa báť, že čochvíľa tu budú fotky z prehliadky u gynekológa,” znie jeden z mnohých komentárov. „Je to nevkusné. Takto ladené fotky by mali ostať len v súkromnom archíve,” pridal svoj názor ďalší z užívateľov. Vy si čo myslíte?!

Galéria: Pikantné FOTO tehotnej Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski sa neustále pretŕča nahá,
Zobraziť galériu (8)
Emily Ratajkowski sa neustále pretŕča nahá,  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu