Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najviac vyzlečená modelka je už mamou: Dieťa bez pohlavia a to meno...

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (6)
Emily Ratajkowski (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Najkrajšie ráno jej života! Emily Ratajkowski (29), ktorá sa pravidelne pretŕča v Evinom rúchu, je od 8. marca šťastnou maminkou. Známa modelka priviedla na svet dieťatko, ktorému spolu s manželom Sebastianom dali ozaj zaujímavé meno. Z neho vyplýva, že prvým potomkom dvojice je chlapček. Ako ale slávna kráska prezradila, plánujú svoju ratolesť vychovávať tak, aby sa v dospelosti sama rozhodla, akého pohlavia bude.

Galéria: Emily Ratajkowski sa aj počas tehotenstva pretŕčala nahá.

„Pohlavie nášho dieťaťa nebudeme poznať, kým nebude mať 18 rokov. Ono nám potom samo povie, aké pohlavie si vybralo,” reagovala pred pár mesiacmi Emily, keď sa jej niekto pýtal, či pod srdcom nosí dievčatko alebo chlapčeka. Spoločne s manželom Sebastianom totiž svojho potomka plánujú vychovávať genderovo neutrálne. 

Z dvojice sa stali rodičia začiatkom tohto týždňa. Slávna modelka a príležitostná herečka sa spoločnou momentkou s dieťatkom pochválila na instagrame až včera. „Sylvester Apollo Bear prišiel na zem. Dorazil 8. marca 2021 v to najkrajšie, surrealistické a láskou naplnené ráno môjho života,” napísala k momentke šťastná mamina.

Tá sa spolu s partnerom inšpirovala zrejme u slávneho akčného hrdinu Sylvestra Stalloneho a druhé meno akoby odkazovalo na úspešnú kozmickú misiu Apollo 11. Bear (v preklade medveď) je priezvisko modelkinho manžela. 

 

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu