Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zostala s ním aj po nevere: Toto je dôvod, prečo manželka Tomáša Klusa neopustila!

Tomáš Klus s manželkou Tamarou Zobraziť galériu (3)
Tomáš Klus s manželkou Tamarou (Zdroj: Instagram TK)

PRAHA - Po troch deťoch prišlo verejné priznanie k nevere. Hoci Tomáš Klus fakt, že podvádzal svoju manželku, prezradil už pred dvomi rokmi, mnohí doteraz nechápu, že mu to Tamara odpustila. Tá sa preto opäť vyjadrila k tejto téme.

Podľa Tamarinho septembrového príspevku na sieti Instagram sú spolu už sedem rokov a ona ďakuje za každý deň po Tomášovom boku. A to aj napriek tomu, že pred dvomi rokmi zverejnil priznanie, ako podvádzal každú svoju partnerku vrátane manželky. 

Zostala s ním aj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram TK)

Mnohí ľudia sa doteraz obracajú na brunetku s otázkou, ako mohla niečo také prehryznúť a odpustiť. „Človek má pocit, že je koniec... koniec všetkého,” opísala svoje pocity Tamara. Lenže odchod od muža nebol pre ňu riešením. „Koniec je to len vtedy, keď srdce jedného už miluje niekoho ďalšieho,” tvrdí speváčka.

Keďže išlo len o úlet či úlety a nie lásku, dokázala ich vzťah zachovať. „Iba čas a to pekelne ťažké, ale zároveň nebesky skvostné vyletenie do vyššej perspektívy nám umožní dať veciam pochopenie, súcit a láskavosť. Len je to niekedy tak dlhá cesta...” uviedla s tým, že pokiaľ sa dvaja navzájom stále milujú, dokážu prekonať všetky búrky. Lebo o lásku sa oplatí bojovať. „Áno, bolí to... Bolí to tak, že niečo v nás umrie, ale v rovnakej chvíli sa niečo nové narodí... nová a oveľa väčšia vnútorná sila. Ale čo umrieť nikdy nesmie, je láska. Jazvy sa zahoja a aj keď nikdy nezmiznú, jedného krásneho dňa stratia vašu pozornosť, pretože cez tie krásne veci, ktoré spolu budete žiť, sa na ne už nebudete chcieť ohliadať,” napísala Tamara. 

Zostala s ním aj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram T.K.)

 

Viac o téme: Tomáš KlusTamara Klusová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu