Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rodina českého speváka v slzách: Krvavý masaker pri dome!

Tomáš Klus s manželkou Tamarou a deťmi. Zobraziť galériu (8)
Tomáš Klus s manželkou Tamarou a deťmi. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Naskytol sa im hrôzostrašný pohľad! Český spevák Tomáš Klus si spolu s manželkou Tamarou a ich troma deťmi užívajú život v domčeku na vidieku neďaleko Prahy. Výhody takéhoto bývania si nevedia vynachváliť. Avšak pocítili už aj negatíva. V uplynulých dňoch sa s fanúšikmi podelili o veľmi smutné správy...

VIDEO: Pozrite si archívny rozhovor so spevákom Tomášom Klusom.

Tomáš Klus podstupuje extrémnu terapiu: Totálna izolácia až na tri týždne!

„Dnešné ráno bolo ránom hrôzy. Vo vetre poletovalo perie a pri pohľade ďalej do záhrady ležali rozťahané bezhlavé telá našich sliepok. Hrôza vystriedala plač a celý deň sa nesie v znamení smútku,” takýmito slovami sa fanúšikom v uplynulých dňoch prihovorila Tamara, ktorá spolu so svojím slávnym mužom chovala 9 sliepok a jedného kohúta. „Aj keď ich život netrval dlho, boli milovaní a šťastní,” dodala trojnásobná mamička. 

Manželia Klusovci prišli o svoje milované sliepky a kohúta.
Zobraziť galériu (8)
Manželia Klusovci prišli o svoje milované sliepky a kohúta.  (Zdroj: Instagram)

Klusovci patria k jedincom, ktorí bojujú za lepšie podmienky pre hydinu a poukazujú na to, aký hrozný je klietkový chov. Klus sa dokonca nedávno nechal zavrieť na hodinu do klietky na Malostranskom námestí v Prahe. 

K netradičným domácim miláčikom, ktorým dopriali voľnosť, si vytvorili vrúcny vzťah. Nečudo, že ich skon ho zarmútil. „Jedna líška. Čo s prichádzajúcou jarou pre deti masakruje doslova hlava-nehlava. Toto nebolo pekné ráno. Dievčatá moje milované a najlepší pán kohút, nikdy na vás nezabudnem,” vyznal sa zo svojich pocitov Tomáš.   

Jediný, kto za uhynutými sliepkami a kohútom príliš nesmúti, je najstaršia dcéra dvojice Jenovéfa. Celú situáciu okomentovala slovami: „Mne to nie je ľúto. Veď líška je tiež hladná.”

Tomáš Klus prišiel o svojich netradičných domácich miláčikov.
Zobraziť galériu (8)
Tomáš Klus prišiel o svojich netradičných domácich miláčikov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tomáš KlusTamara Klusová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu