Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známy komik zotrel ufňukané celebrity: Vy vyplakávate vo vilách s bazénmi a čo zdravotníci?!

Ricky Gervais Zobraziť galériu (6)
Ricky Gervais (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Komik, herec a príležitostný moderátor Ricky Gervais nikdy nemal problém povedať, čo si myslí. Najnovšie mu vadia celebrity, ktoré vo svojich vilách za milióny vyplakávajú, aké ťažké je žiť v izolácii.

Nie všetci znášajú opatrenia kvôli koronavírusu rovnako dobre a niektoré známe tváre sa už stihli svojim fanúšikom posťažovať, aké je to psychicky náročné. Sam Smith sa vo svojom instagramovom videu doslova zrútil a skončil v slzách, keď sa sťažoval na izoláciu. 

Sam Smih sa sťažoval fanúšikom zo svojej vily v hodnote takmer 14 miliónov eur.
Zobraziť galériu (6)
Sam Smih sa sťažoval fanúšikom zo svojej vily v hodnote takmer 14 miliónov eur.  (Zdroj: Instagram SŠ)

Na takéto správanie má jednoznačnú odpoveď Ricky Gervais, ktorý tvrdí, že celebrity, vrátane jeho samého, by nemali vyplakávať, ale celá Británia by sa mala zjednotiť a zatlieskať hrdinom z oblasti zdravotníctva. „Keď toto skončí, už nikdy nechcem ľudí počuť sťažovať sa na štátnu starostlivosť, nikdy už nechcem ľudí počuť frflať na sestry,” povedal v rozhovore pre The Sun.

A pokračoval slovami, ktorými vzdal hold všetkým zdravotníckym pracovníkom. „Títo ľudia robia 14-hodinové zmeny a nesťažujú sa. Nosia masky, ktoré im robia modriny a odreniny, riskujú obetavo svoje vlastné zdravie a zdravie svojich rodín. A potom vidím niekoho sťažovať sa na izoláciu vo vile s bazénom. Úprimne, toto fakt nechcem počúvať,” povedal Gervais. 

Známy komik zotrel ufňukané
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Ricky sa nenarodil so zlatou lyžičkou v ústach a videl svojich rodičov roky tvrdo pracovať. A práve to, že nevyrastal v luxuse, mu prinieslo do života skutočné hodnoty a nezáleží mu na pozlátku. „Ľudia sa často pýtajú, prečo sa obliekam ako tramp. A ja hovorím: Moje šaty sú čisté a pohodlné. Koho by som nimi mal ohurovať? Nenosím hodinky za 50-tisíc libier. Nerobím si zbierku áut, lebo ani nemám vodičský preukaz. Veci ma nevzrušujú,” uviedol.

Viac o téme: Ricky GervaisKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu