Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dve tváre slávnej herečky: Na červenom koberci diva, mimo neho obyčajná dôchodkyňa!

Andie MacDowell Zobraziť galériu (7)
Andie MacDowell (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Takúto ju nepoznáme! Andie MacDowell (61) netreba nikomu predstavovať. Dobre známa je i bulvárnym fotografom, ktorí jej robili spoločnosť počas toho, ako venčila svojich štvornohých miláčikov. Paparazzi ju spoznali, aj keď hviezdu z červeného koberca príliš nepripomínala.

Kedykoľvek sa Andie MacDowell ukáže v spoločnosti, je vždy krásna a očarujúca. Brunetka patrí k ženám, ktoré sa nehanbia za svoje vrásky a starne s gráciou. Vďaka vhodnému líčeniu a upraveným vlasom však na červenom koberci vždy žiari. Štíhlu postavu jej mnohé rovesníčky môžu závidieť, a tak si smelo môže obliecť aj odvážnejšie a rafinované kreácie.

Galéria: Andie MacDowell starne s gráciou.

V súkromí sa však krásna herečka mení na obyčajnú ženu. Dokazujú to aktuálne zábery bulvárnych fotografov, ktorí MacDowell zvečnili počas venčenia zvieracích miláčikov. Andie bola nenalíčená, vlasy jej padali do tváre a jej outfit by u módnej polície príliš neobstál... Nuž, herečka zrejme viac dbala na to, aby sa cítila pohodlne a bolo jej jedno, čo si o nej kto pomyslí. 

Andie MacDowell počas všedného dňa.
Zobraziť galériu (7)
Andie MacDowell počas všedného dňa.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Andie MacDowell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu