Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známu herečku nafotili s dcérou: Neuveriteľné! Vyzerajú ako sestry

Jennifer Garner Zobraziť galériu (6)
Jennifer Garner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ako dve školáčky! Tak nejako pôsobili Jennifer Garner (47) a jej dcéra Violet (14), keď cestou do nechtového štúdia stretli paparazzov. Hoci je herečka od svojej princeznej o 33 rokov staršia, pôsobí skôr dojmom, akoby bola jej staršia sestra. Čo poviete?

Na topkách sme vás informovali, že Ben Affleck má novú lásku. Je ňou herečka Ana de Armas, s ktorou sa zblížili počas nakrúcania filmu Deep Water. Dvojica si aktuálne užíva romantiku v Karibiku, kde neušli pozornosti paparazzov. 

Slávneho herca načapali s milenkou: Ben, veď ty si v tom až po uši!

A kým sa Ben zamilovane vodí za ruky so svojou novou láskou, jeho bývalá žena Jennifer Garner sa spolu s najstaršou dcérou Violet vybrali do nechtového salónu. Obe boli podobne oblečené a kládli dôraz na to, aby im bolo pohodlne. Na nohách mali flip-flopy, na očiach dioptrické okuliare a podobný mali tiež účes. 

Mnohé celebrity sa objektívov bulvárnych fotografov desia. Prominentná mama s dcérou si však náladu nenechali pokaziť. Z tváre im neschádzal úsmev a Jennifer ani netrápilo, že je nenalíčená. Napokon, aj ona sama sa na instagrame bežne ukazuje bez príkras. 

Galéria: Jennifer Garner je krásna žena

Jennifer Garner s dcérou Violet vyzerajú skôr ako sestry.
Zobraziť galériu (6)
Jennifer Garner s dcérou Violet vyzerajú skôr ako sestry.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer GarnerViolet Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu