Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávneho herca načapali s milenkou: Ben, veď ty si v tom až po uši!

Ben Affleck Zobraziť galériu (5)
Ben Affleck (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

KOSTARIKA - Zamilovaný! Najnovšie paparazzi zábery Bena Afflecka (47) určite potešia jeho priaznivcov. Na topkách sme vás už informovali, že s krásnou Anou de Armas (31) sú viac, než kolegovia. Spomínané fotky sú tým najlepším dôkazom. Pozrite!

Preskočila medzi nim iskra! Ben Affleck sa v posledných rozhovoroch netajil tým, že túži po láske. Od rozvodu s matkou svojich troch detí - Jennifer Garner mal viacero mileniek. Jeho srdce si aktuálne získala herečka Anda de Armas, ktorá v najnovšej bondovke No Time To Die stvárnila Bond girl. Dvojica si spolu zahrala v počine Deep Water, kde im tvorcovia dopriali aj erotické scény. A dnes je jasné, že vzájomnú príťažlivosť hrať nemuseli. 

Slávny herec vraj zbalil ďalšiu cicu: TU ju máte nahú!

Brad a Ana si aktuálne užívajú chvíle oddychu. Najskôr si to namierili na Kubu, odkiaľ kráska pochádza. Na twitteri sa objavovali fotografie ľudí, ktorí slávneho herca s frajerkou stretli napríklad v reštaurácii a bolo zrejme, že k sebe majú blízko. 

Aktuálne paparazzi zábery z Kostariky sú však tým najlepším dôkazom. Bulvárnym fotografom sa Afflecka a mladšiu kolegyňu podarilo zvečniť počas romantickej prechádzky po pláži. Bosý Ben si svoju lásku fotil, túlili sa k sebe a jeho šťastný úsmev a zamilovaný pohľad hovoria za všetko. 

Galéria: Ana de Armas očarila Bena Afflecka

Ben Affleck a Ana de Armas už svoju lásku neskrývajú.
Zobraziť galériu (5)
Ben Affleck a Ana de Armas už svoju lásku neskrývajú.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ben AffleckAna de Armas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu