Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa herečka po rozchode: Odpadnete, s kým ju načapali!

Jennifer Garner Zobraziť galériu (6)
Jennifer Garner (Zdroj: SITA)

MALIBU - Nový párik na obzore?! Aj keď to vyzeralo tak, že Jennifer Garner (48) je po boku Johna Millera šťastná (42), v týchto dňoch vyšlo najavo, že dvojica sa v tichosti rozišla. Myšlienky na nevydarený vzťah zaháňa krásna herečka v celkom príjemnej spoločnosti. Dôkazom sú zábery, ktoré sa podarilo spraviť istému fanúšikovi.

Jennifer Garner bola od roku 2005 manželkou Bena Afflecka, s ktorým má tri ratolesti. V roku 2018 ich súd rozviedol. Krátko po tom sa herečka ukázala v spoločnosti s novým frajerom Johnom Millerom. Ako ale vyšlo najavo, už viac netvoria pár. „Stalo sa to nedávno. Nešlo o nič dramatické. Jen mala pocit, že musí zaradiť spiatočku a je jej lepšie samej,” uviedla pre Hollywood Life herečkina kamarátka.

Jennifer sa však mužskej spoločnosti nevyhýba. Zábery, ktoré sa podarilo spraviť istému fanúšikovi, dokonca rozpútali búrlivé diskusie. Známu herečku totiž načapal na pláži v spoločnosti Bradleyho Coopera a jeho rozkošnej dcérky, ktorú má s bývalou partnerkou Irinou Shayk.

VIDEO: Jennifer Garner zaháňala myšlienky na rozchod v spoločnosti herca Bradleyho Coopera.

Mnohých tieto zábery potešili. Najviac zrejme fanúšikov seriálu Alias, vďaka ktorému sa Garner preslávila. Jennifer a Bradley si v spomínanom počine spolu zahrali a dosť to pred kamerami medzi nimi iskrilo. Dvojicu spája dlhoročné kamarátstvo. Keďže sú však obaja momentálne single, nie je vylúčené, že by sa ich vzťah mohol posunúť na inú úroveň.

VIDEO: Jennifer Garner a Bradley Cooper v seriáli Alias.

Viac o téme: Bradley CooperJennifer GarnerJohn Miller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu