Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nahá FOTO slávneho speváka na webe: TOTO nemá každý... Ženy sa idú zblázniť!

Robbie Williams Zobraziť galériu (4)
Robbie Williams (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Neskrývajú nadšenie! Robbie Williams (46) nikdy nepatril medzi hanblivé typy. Už neraz sa mu podarilo šokovať verejnosť a nemá ani problém s nahotou. Aj v uplynulých dňoch sa na internete objavil záber jeho nahého tela. Ten zverejnila spevákova manželka Ayda (40). A fanúšičky sa išli zblázniť!

Robbie Williams a jeho manželka Ayda sa nedávno stali štvornásobnými rodičmi. Synčeka, ktorému dali meno Beau, im rovnako ako dcérku Colette porodila náhradná matka. Dvojica má spolu aj 7-ročnú dcérku Teddy a o dva roky mladšieho syna Charltona. A hoci si prominentní rodičia naplno užívajú chvíle so svojimi milovanými ratolesťami, s fanúšikmi sa delia nielen o zábery šťastnej rodiny...

Galéria: Robbie Williams sa pýši krásnou rodinkou.
Ayda naposledy zverejnila pomerne pikantnú fotku. Jej manžel na nej pózuje celkom nahý a do objektívu vystavil svoj zadok. Robbie má nad ním nezvyčajné tetovanie - pár nôt zo skladby All You Need Is Love od Beatles.  

„To je ale krásny výhľad. Ayda ty si šťastná žena. Ďakujeme, že sa s nami o túto krásu podelíš,” znejú vybrané komentáre rozvášnených spevákových fanúšičiek. Čo na takéto fotografie hovoríte? Nemali by radšej ostať v súkromnom archíve?

Ayda zverejnila na instagrame fotku svojho nahého manžela.
Zobraziť galériu (4)
Ayda zverejnila na instagrame fotku svojho nahého manžela.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Robbie WilliamsAyda Field Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu