Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Deti princov Williama a Harryho v dospelosti: Fúha, takto budú vyzerať?!

Princ William a Kate majú krásnu rodinku. Zobraziť galériu (5)
Princ William a Kate majú krásnu rodinku. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Zaujímavé! Záujem o britskú monarchiu a jej členov zrejme nikdy neopadne. V centre pozornosti sú aj potomkovia princa Wiliama a jeho brata Harryho. Skupina forenzných vedcov v spolupráci so stránkou cosmetify.com sa pozreli na to, ako budú vyzerať v dospelosti.

Princ George (6) je rozkošný školák, ktorý nešetrí úsmevom. Je dosť pravdepodobné, že z neho vyrastie veľký fešák.
Zobraziť galériu (5)
Princ George (6) je rozkošný školák, ktorý nešetrí úsmevom. Je dosť pravdepodobné, že z neho vyrastie veľký fešák.  (Zdroj: profimedia.sk/ cosmetify.com a SITA)

Aj 4-ročná Charlotte sa urodzeným rodičom vydarila. Podľa predpokladov bude v dospelosti preferovať tmavú farbu vlasov a o čosi drsnejší imidž, než jej mama Kate, pre ktorú je typická prirodzená krása, elegancia a jemnosť.
Zobraziť galériu (5)
Aj 4-ročná Charlotte sa urodzeným rodičom vydarila. Podľa predpokladov bude v dospelosti preferovať tmavú farbu vlasov a o čosi drsnejší imidž, než jej mama Kate, pre ktorú je typická prirodzená krása, elegancia a jemnosť.  (Zdroj: profimedia.sk/ cosmetify.com a SITA)

Najmladším potomkom princa Williama a Kate je Louis, ktorý v apríli oslávi 2 roky. Jeho modré oči by v budúcnosti mali byť ešte výraznejšie. Rovnako ako William, aj on by mohol mať problémy s vypadávajúcimi vlasmi.
Zobraziť galériu (5)
Najmladším potomkom princa Williama a Kate je Louis, ktorý v apríli oslávi 2 roky. Jeho modré oči by v budúcnosti mali byť ešte výraznejšie. Rovnako ako William, aj on by mohol mať problémy s vypadávajúcimi vlasmi.  (Zdroj: profimedia.sk/ cosmetify.com a SITA)

Veľmi zaujímavé je sledovať, ako by mohol v dospelosti vyzerať syn princa Harryho a Meghan - Archie. Ten má pol roka a podľa predpokladov bude mať ryšavé vlasy a tmavé oči.
Zobraziť galériu (5)
Veľmi zaujímavé je sledovať, ako by mohol v dospelosti vyzerať syn princa Harryho a Meghan - Archie. Ten má pol roka a podľa predpokladov bude mať ryšavé vlasy a tmavé oči.  (Zdroj: profimedia.sk/ cosmetify.com a SITA)

Cosmetify.com

Viac o téme: Kráľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu