Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa speváčka sa ukázala v plavkách: Toto TELO je škoda skrývať!

Rihanna Zobraziť galériu (11)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zaoblená na tých správnych miestach! Taká je figúra slávnej Rihanny (31). Úspešná speváčka a dizajnérka si momentálne užíva chvíle oddychu v exotike. Nezabudla však na svojich priaznivcov, ktorým prostredníctvom instagramu poslala pozdrav. Na krátkom videu vystavila na obidv svoje sexi krivky a fanúšikovia neskrývali nadšenie.

Hudobná scéna je plná speváčok, ktoré nemajú strach predviesť svoj sexepíl. Rozhodne k nim patrí aj barbadoská kráska Rihanna. Tá v nedávnom rozhovore priznala, že pracuje na novom albume, ale nemieni sa uponáhľať. Popri hudbe sa totiž venuje aj navrhovaniu spodnej bielizne a má tiež vlastnú kozmetickú značku. 

Pracovných aktivít má teda Rihanna dosť. Dbá ale tiež o to, aby si našla dostatok času na svoju lásku. Jej partnerom je pracháč zo Saudskej Arábie - Hassan Jameel, ktorému by speváčka podľa vlastných slov už aj celkom rada porodila spoločného potomka. Ńa to, ako bude Rihanna vyzerať s tehotenským bruškom, si musíme ešte počkať.

Celkom slušnou útechou sú zábery, ktoré Rihanna naposledy zverejnila na instagrame. Pózuje na nich v plavkách a v ľahkom župane, pričom hrdo vystavuje na obdiv svoje krivky. Za tie sa Rihanna nemusí vôbec hanbiť - Aha!

Rihanna vyzerá v plavkách skvele.
Zobraziť galériu (11)
Rihanna vyzerá v plavkách skvele.  (Zdroj: Instagram)

Speváčka Rihanna ma telo zaoblené na tých správnych miestach.
Zobraziť galériu (11)
Speváčka Rihanna ma telo zaoblené na tých správnych miestach.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu