Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladá herečka s hlbokým výstrihom, Rihanna ukázala ešte viac!

Zendaya Zobraziť galériu (11)
Zendaya (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tromfla ju! Vo štvrtok večer bol slávnostne zahájený filmový festival s názvom AFI fest, v rámci ktorého mal svoju premiéru počin Queen & Slim. Zúčastnila sa jej aj herečka Zendaya (23), ktorá sa predviedla v šatách s hlbokým výstrihom. Na ten stavila aj speváčka Rihanna (31). Avšak zvádzala aj vysokým rázporkom.

Herečka Zendaya, ktorá momentálne hviezdi napríklad v kontroverznom seriáli Euphoria, je zaujímavá nielen vďaka talentu a kráse, ale tiež pre svoj vkus. Už viackrát sa na červenom koberci objavila nahodená tak, že zaplesal nejeden módny nadšenec. 

Vo štvrtok sa ukázala v spoločnosti odetá do čiernych maxi šiat s hlbokým výstrihom, ktorý odhalil, že mladá herečka na sebe nemá podprsenku. 

Zendaya
Zobraziť galériu (11)
Zendaya  (Zdroj: SITA)

Spomínaný kúsok spodnej bielizne nechala doma aj speváčka Rihanna. Tá mala na sebe saténové šaty pripomínajúce župan. Vďaka strihu tak odhalila aj svoje nohy. Dekolt mala ozdobený výraznými  šperkami. 

 

Rihanna
Zobraziť galériu (11)
Rihanna  (Zdroj: SITA)

Stredobodom pozornosti bola aj herečka Jodie Turner-Smith. Tá totiž v dráme Queen & Slim stvárnila jednu z ústredných postáv. Na premiéru ju pochopiteľne prišiel podporiť aj jej partner Joshua Jackson. 

Joshua Jackson a Jodie Turner-Smith
Zobraziť galériu (11)
Joshua Jackson a Jodie Turner-Smith  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: RihannaZendayaAFI Fest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu