Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Legendárny mág David Copperfield už roky miluje len jednu ženu: Pozrite sa, aká je to kočka!

David Copperfield Zobraziť galériu (3)
David Copperfield (Zdroj: SITA)

NEW JERSEY - Meno David Copperfield sa počas posledných rokov stalo synonymom sveta kúziel. Pre mnohých je však jeho súkromný život veľkou neznámou. Už roky má po svojom boku nádhernú partnerku Chloe Gosselin (39). V tento deň oslavuje svetoznámy kúzelník svoje 67. narodeniny.

David Seth Kotkin, ako znie jeho pravé meno, sa narodil 16. septembra 1956 v meste Metuchen v štáte New Jersey. S kúzlami začal už v 10-tich rokoch a tesne po tom, ako dovŕšil dospelosť, už vystupoval so svojou vlastnou šou.

David Copperfield
Zobraziť galériu (3)
David Copperfield  (Zdroj: SITA)

Práve vďaka tomu sa postupne dostal do povedomia širokej verejnosti a dnes jeho meno poznajú fanúšikovia po celom svete. Rovnako zaujímavým však je aj jeho súkromný život, keďže sa po jeho boku vystriedalo viacero žien.

Tou, ktorá napadne väčšine fanúšikov, je nemecká supermodelka Claudia Schiffer. Svoju pravú lásku však našiel až v roku 2006, keď spoznal módnu návrhárku Chloe Gosselin. Tá je po jeho boku dodnes.

Copperfield má z predchádzajúcich vzťahov 2 deti - syna Dylana a dcéru Audrey. To tretie - dcéra Sky, sa mu narodilo v roku 2010 a jeho matkou je práve spomínaná Gosselin. Táto dvojica si však svoje súkromie dôkladne stráži a detaily ich vzťahu sa verejnosť dozvedá len výnimočne.

David Copperfield, Chloe Gosselin
Zobraziť galériu (3)
David Copperfield, Chloe Gosselin  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: David Copperfield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu