Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Takto zvádza Angelina Jolie: Paparazzi FOTO v negližé!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Pekná, ale... Angelina Jolie (44) patrila svojho času medzi najkrajšie ženy Hollywoodu. Avšak extrémne štíhla postava a tmavé voľné oblečenie, ktoré v súkromí preferovala, jej príliš na sexepíle nepridávali. Paparazzom sa ju v uplynulých dňoch podarilo zvečniť počas nakrúcania reklamy. Brunetka vyzerá na záberoch dobre, ale chlapi určite budú mať zopár výhrad.

Angelina Jolie sa momentálne nachádza v Paríži. Jedným z dôvodov, prečo zavítala do Francúzska je aj nakrúcanie reklamného spotu pre istú značku luxusnej kozmetiky a parfémov. Ako býva zvykom, slávna herečka neušla objektívom bulvárnych fotografov. 

Tým sa brunetku podarilo zvečniť vo chvíli, keď pózovala na balkóne. Angelina nešetrila zvodnými pózami a na tvári mala koketný úsmev. Dokonalý mejkap tvoril skvelú kombináciu s luxusnými šperkami, ktorými bola ozdobená. 

Herečka nosieva prevažne neforemné kúsky oblečenia a obľubuje tmavé farby. Vidieť ju vo svetlom negližé bolo teda príjemným prekvapením. Škoda len, že tvorcovia reklamy nestavili na viac zvodnejší kúsok. V čipke by to herečke svedčalo ešte viac, no nie?!

Angelina Jolie počas nakrúcania reklamného spotu.
Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie počas nakrúcania reklamného spotu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Angelina Jolie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu