Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šmrncovná Angelina, nudná Salma a... Táto hviezda sa na červenom koberci nikdy nestratí!

Angelina Jolie a Salma Hayek. Zobraziť galériu (12)
Angelina Jolie a Salma Hayek. (Zdroj: SITA)

ANAHEIM - Počas uplynulého víkendu sa na červenom koberci zišlo viacero známych tvárí. Dôvodom bolo podujatie s názvom Go Behind the Scenes with the Walt Disney Studios, v rámci ktorého boli novinárom predstavené novinky z dielne Walt Disney. Ktorej z hereckých hviezd to najviac svedčalo?

Fotografom ochotne pózovala napríklad Angelina Jolie. Hoci stavila na svoju obľúbenú čiernu farbu, pohľad na ňu celkom príjemne prekvapil. Strih šiat totiž zvýraznil jej bujný dekolt a útly pás. Zrejme nám mnohí dáte za pravdu, že vyzerala šmrncovne.  

Angelina Jolie
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Outit jej nemenej známej kolegyne - Salmy Hayek však príliš neohúril. Slávna tmavovláska schovala svoje božské krivky pod nohavicový kostým a blúzku. A hoci na jej peknej tvári nechýbal úsmev, nepatrila medzi najočarujúcejšie dámy podujatia. 

Salma Hayek
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

O pár rokov staršia Michelle Pfeiffer tiež stavila na nohavicový kostým. Avšak béžová farba a vydarená vizáž sa postarali o to, že blondínka vôbec nevyzerala fádne. V prípade tejto známej krásky to priam býva zvykom, že ju na červenom koberci nemožno prehliadnúť. A inak tomu nebolo ani teraz.   

Michelle Pfeiffer
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Angelina JolieSalma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu