Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slávny búrlivák má v posteli sexi TELO: Za túto FOTO ho zabije!

Tommy Lee a Brittany Furlan si rozumejú aj napriek vekovému rozdielu. Zobraziť galériu (6)
Tommy Lee a Brittany Furlan si rozumejú aj napriek vekovému rozdielu. (Zdroj: Instagram)

CASA TAU - Má sa čím chváliť! Hudobník Tommy Lee (56) je verejnosťou vnímaný ako bývalý muž sexbomby Pamely Anderson (51). Jeho aktuálnou manželkou je však 32-ročná Brittany Furlan, ktorú mu určite závidí nejeden rovesník. Búrlivák dal v týchto dňoch na internet jej polonahú fotku a teda... Je to pastva pre chlapské oči!

Tommy Lee mal vždy šťastie na krásne ženy. Za sebou má tri stroskotané manželstvá. Lásku až za hrob mu kedysi sľubovali aj herečky Heather Locklear a Pamela Anderson. Tento rok, vo februári, mu svoje "áno" povedala o 24 rokov mladšia moderátorka Brittany Furlan. 

Netreba príliš zdôrazňovať, že ho brunetka opantala aj svojím dokonalým telom. A aj keď mnohí muži nie sú radi, keď ich polovičku v bikinách niekto očumuje, Tommy Lee k nim rozhodne nepatrí. Dokonca sám dal na instagram záber svojej polonahej manželky.   

„Zabije ma za to, že som to zverejnil, ale pozrite na to 100% prirodzené telo,” napísal k fotke hudobník, ktorý momentálne so svojou láskou dovolenkuje v Mexiku. Fanúšikovia nešetrili slovami chvály. Mnohí ale diskutovali, či su jej prsia prirodzené alebo má silikóny. Zopár jedincov si Tommyho doberalo napríklad komentármi, či je to fotografia jeho dcéry a podobne. 

Tommy Lee má v posteli toto božské telo.
Zobraziť galériu (6)
Tommy Lee má v posteli toto božské telo.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tommy Lee. Brittany Furlan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu