Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna sexbomba na FOTO z mladosti: Chlapi, ani by ste o ňu nezakopli!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (7)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je to vôbec ona? Pri mene Pamely Anderson si hádam každý vybaví známu sexbombu v ikonických červených plavkách. Povesti zvodnej krásky zostala verná aj s pribúdajúcimi rokmi. Práve dnes oslavuje 52. narodeniny a je dosť pravdepodobné, že má na sebe nejaký rajcovný outfit. V čase dospievania však skôr než zmyselnú cicušku pripomínala obyčajnú tetu. Neveríte? Pozrite!

Pamela Anderson sa narodila 1. júla 1967 v Kanade. Keď sa ako 22-ročná zúčastnila zápasu v americkom futbale, zaujala kameramana a jej tvár sa zrazu objavila na veľkoplošnej obrazovke. Medzi ľuďmi v publiku sa jej dostalo značného úspechu. A nielen to. Dievčina dostala ponuku účinkovať v reklame na pivo.

Oslovil ju aj pánsky magazín Playboy. Pamela vraj bola pobúrená, ale na naliehanie mamy sa rozhodla pikantnú ponuku prijať. A zrejme to neoľutovala. Jej karéra totiž stúpala raketovým tempom. Keď sa k tomu pridalo účinkovanie v legendárnom seriáli Baywatch, z krásky sa razom stala jedna z najväčších sexíc tej doby.  

Pamela Anderson ako sexi záchranárka v seriáli Baywatch.
Zobraziť galériu (7)
Pamela Anderson ako sexi záchranárka v seriáli Baywatch.  (Zdroj: nbc)

Pamela bola vydatá za dvoch mužov. Jej prvým manželom bol hudobník Tommy Lee, s ktorým má dvoch synov. Ich zväzok bol poriadne búrlivý - poznačený fyzickým násilím a škandálom s uniknutým sexvideom. Druhým manželom slávnej sexice bol tiež hudobník - Kid Rock. Jej posledným partnerom bol 33-ročný futbalista Adil Rami.

Hoci o Pamele snívali milióny chlapov po celom svete, nie vždy bola tou blonďavou sexicou s nadupaným výstrihom. Na verejnosť sa minulý rok dostal záber z čias, keď mala sladkých 18 rokov a určite mnohí fanúšikovia neverili vlastným očiam...

Pamela Anderson ako 18-ročná slečna.
Zobraziť galériu (7)
Pamela Anderson ako 18-ročná slečna.
 

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu