Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

SUPERtajná svadba Pamely Anderson: Jej muž z nej šalie! Na TOTO čakal 30 rokov

Pamela Anderson a Jon Peters Zobraziť galériu (5)
Pamela Anderson a Jon Peters (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - To je ale prekvapenie! Zo sexbomby Pamely Anderson (52) je opäť vydatá pani. Slávna blondínka sa v tajnosti vydala za 74-ročného producenta Jona Petersa. Zaujímavé je, že verejnost ani len netušila, že bývalí milenci tvoria opäť pár. Podľa medializovaných informácií, iskra medzi nimi prvýkrát preskočila zhruba pred 30 rokmi.

Toto nikto nečakal! Pamela Anderson sa v lete minulého roka zrútila, keď zistila, že jej mladší milenec Adil Rami jej bol neverný. A hoci by sa zdalo, že slávna sexbomba po tejto bolestivej skúsenosti zanevrie na lásku, nestalo sa tak. Včera sa dokonca vydala!

Pamela povedala svoje "áno" filmovému producentovi Jonovi Petersovi, ktorého meno je spájané napríklad s počinami Flashdance, Zrodila sa hviezda, či Batman. Obrad sa konal v Malibu a zúčastnili sa ho ich deti. Správy o tajnej svadbe potvrdil pre médiá Pamelin hovorca. 

„Všade je plno krásnych žien. Mohol som si vybrať. Ale celých 35 rokov som chcel len Pamelu,” uviedol pre Hollywood Reporter producent Peters. „Som z nej šialený. Ale v tom dobrom slova zmysle. Chránim ju a starám sa o ňu tak, ako si to zaslúži,” dodal.  

Pamela napísala pre svojho manžela romantickú báseň. „Jon je príkladom zlého chlapa Hollywoodu. Nikto sa mu nevyrovná a ja ho hlboko milujem,” znie úryvok z nej. Pamela tiež dodala, že bol vždy pri nej, keď ho potrebovala a nikdy ju nesklamal. 

Galéria: Týchto mužov Pamela Anderson kedysi milovala

Pamela Anderson sa 20. januára 2020 vydala už po piatykrát. V rokoch 1995-1998 bol jej manželom Tommy Lee, s ktorým má syna Brandona a Dylana. Za Kida Rocka sa vydala v roku 2006. O rok neskôr však už prišiel rozvod a oženil sa s ňou Rick Salomon. Zaujímavé je, že dvojica sa potom zosobášila aj v roku 2014. V oboch prípadoch však ich manželstvo trvalo len zhruba rok. 

Pamela Anderson a Jon Peters spolu randili zhruba pred 30 rokmi. Pred časom sa z nich opäť stal zamilovaný pár a dnes z nich už sú manželia.
Zobraziť galériu (5)
Pamela Anderson a Jon Peters spolu randili zhruba pred 30 rokmi. Pred časom sa z nich opäť stal zamilovaný pár a dnes z nich už sú manželia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Jon Peters je šťastný muž. Zhruba pred 30 rokmi bol na prvom rande s Pamelou Anderson, ktorá je od pondelka jeho manželkou.
Zobraziť galériu (5)
Jon Peters je šťastný muž. Zhruba pred 30 rokmi bol na prvom rande s Pamelou Anderson, ktorá je od pondelka jeho manželkou.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Pamela AndersonJon Peters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu