Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi herečku zradili plavky: Paparazzov vítali jej holé prsia!

Patricia Contreras Zobraziť galériu (8)
Patricia Contreras (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Museli byť nadšení! Hoci mexická herečka Patricia Contreras (31) nie je príliš známa, bulvárnych fotografov sa jej aj tak podarilo zaujať. Stalo sa tak pred pár dňami, keď si užívala oddych v Miami. Pred ich objektívmi si dokonca vyrobila pikantný trapas.

Ukázala aj to, čo (ne)chcela! Patricia Contreras sa živí ako modelka a príležitostná herečka. Veľkú dieru síce do sveta ešte neurobila, avšak stojí za povšimnutie. Kráska z Mexika má totiž sexepílu na rozdávanie. To by potvrdili aj jej priaznivci, s ktorými komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí.

Tam sa najnovšie pochválila aj fotkami v čiernych plavkách. Patricia si totiž v týchto dňoch užíva oddych a relax v Miami. „Skvelá figúra. Tieto krivky je škoda skrývať. Očarujúca,” znejú vybrané z ospevných komentárov.

A hoci sú tieto zábery celkom vydarené, o čosi zaujímavejšie sú fotky, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom. Patriciu totiž počas šantenia vo vlnách zradil vrchný diel plaviek a ukázala holé prsia v plnej paráde. Či išlo o náhodu alebo zámer, vie len ona sama. 

Patricia Contreras ukázala paparazzom prsia v plnej paráde.
Zobraziť galériu (8)
Patricia Contreras ukázala paparazzom prsia v plnej paráde.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Patricia Contreras
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu