Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyumelkovaná speváčka vytasila holé prsia: To je náklad!

Nicki Minaj Zobraziť galériu (10)
Nicki Minaj (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Provokuje nielen milenca! Nicki Minaj (36) patrí k ženám, ktorým sa prieči jemnosť a prirodzenosť. Preferuje skôr opak. Umelé sú aj jej prsia, ktoré v týchto dňoch vystavila na obdiv prostredníctvom instagramu. A pikantné komentáre fanúšikov na seba nenechali dlho čakať.

Hlavne výrazne! Tým sa pri úprave svojho zovňajšku riadi speváčka Nicki Minaj. Typické sú pre ňu farebné vlasy, dlhé pazúre, výrazný mejkap a poriadne odvážne outfity. A aby sme nezabudli, raperka tiež celkom rada provokuje. 

Aj v týchto dňoch zverejnila na instagrame sériu záberov, na ktorých pózuje s holými prsiami. Nie je tajomstvom, že Nicki v nich má silikónové implantáty, takže jej dalo celkom námahu udržať ich jednou rukou.  

Minaj sa so svetom podelila o tieto fotky nie preto, aby ukázal prsia, ale chcela zdôrazniť to, že frajer Kenneth Perry jej takto pomáha s prezliekaním sa. Aktuálneho milenca pozná Nicki od svojich 14 rokov. A miluje ho tak veľmi, že jej nevadí Kennethova minulosť. Je totiž registrovaný ako sexuálny delikvent a má na konte viacero priestupkov.  

Nicki Minaj provokuje veľmi rada.
Zobraziť galériu (10)
Nicki Minaj provokuje veľmi rada.  (Zdroj: Instagram)

Nicki Minaj ukázala fanúšikom svoje holé prsia.
Zobraziť galériu (10)
Nicki Minaj ukázala fanúšikom svoje holé prsia.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nicki Minaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu