Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Geissenka (53) sa vycapila na net polonahá: Róóóbert, ty máš doma riadnu cicu!

Carmen Geiss Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss (Zdroj: Instagram)

MALDIVY - Ešte nepatrí do starého železa! Reč je o nemeckej pracháčke Carmen Geiss (53), ktorú v našich končinách netreba hádam nikomu predstavovať. Afektovaná blondínka si momentálne so svojou rodinou užíva oddych v luxusnej dovolenkovej destinácii odkiaľ poslala fanúšikom pozdrav v sexi plavkách. Pozrite sa, ako jej to pristane!

Hoci sa na našich obrazovkách už šou Geissenovci - Ťažký život milionárov neobjavuje, na svojskú Carmen a jej manžela Robert nemožno len tak zabudnúť. Prominentná rodina si aj naďalej užíva život v prepychu a nikdy sa tým nezabudne pochváliť na sociálnych sieťach. 

Carmen sa aktuálne postarala o rozruch fotkou v provokatívne vykrajovaných plavkách. Hoci už nepatrí medzi najmladšie ženy, stále sa udržiava v dobrej kondícii. Ocenili to aj jej fanúšikovia, ktorí v komentároch nešetrili pochvalami.

„Vydarená fotka, skvelá figúra. Robert môže byť absolútne spokojný,” reagoval jeden z fanúšikov. „Milá Carmen, mnohé ženy by si z teba mohli zobrať príklad,” polichotil blondínke ďalší z priaznivcov. Čo na figúru známej pracháčky hovoríte vy?

Carmen Geiss zverejnila na sociálnych sieťach fotku v plavkách.
Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss zverejnila na sociálnych sieťach fotku v plavkách.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: GeissenovciCarmen Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu