Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Geissenka sa pochválila riťkou hodnou 20-tničky: Odhalila aj veľké tajomstvo!

Carmen Geiss Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss (Zdroj: Instagram)

MALDIVY - Vedeli ste o tom? Na topkách sme vás nedávno informovali, že Geissenovci si užívajú chvíle oddychu v luxusnom rezorte, odkiaľ prachatá blondínka posiela fanúšikom pozdravy v plavkách. Aktuálne zverejnila 53-ročná Carmen na sociálnych sieťach momentku, na ktorej sa pýši svojiim pozadím. To má na svoj vek ozaj ukážkové. Zaujala však aj tetovaním, o ktorom mnohí nemali ani tušenia.

Carmen Geiss sa venuje športu, vďaka čomu si môže bez akýchkoľvek výčitiek obliecť sexi plavky či bikiny. Svoje krivky rada pretŕča aj na sociálnych sieťach, kde sa jej pochvalné komentáre od fanúšikov určite veľmi dobre čítajú. 

Veľkú chválu zožala i momentka, na ktorej slávna Nemka predvádza svoj zadoček. Zrejme aj vy nám dáte za pravdu, že sa za neho Carmen určite nemusí hanbiť. Priaznivcov televíznej hviezdy však zaujala aj kresba, ktorá jej zdobí kríže. „Opadnem! Aké výrazné tetovanie. Ani som nevedel, že ho máš,” reagovala jeden z fanúšikov. A nebol jediný. 

Viacerým ženám udrel do očí aj nie príliš vydarený účes. Geissenka sa netají tým, že si dáva svoju hrivu za pomoci príčeskov predĺžiť. Tentokrát ich však mala upravené tak, že rozdiel medzi jej vlasmi a tými umelými bol veľmi viditeľný. Nuž, nie vo všetkom je Róóóbertova láska taká dokonalá.  

Carmen Geiss sa pochválila fotkou v plavkách. Jej zadoček si vyslúžil obdivné komentáre. Viacerých prekvapilo, že pracháčka má takéto výrazné tetovanie.
Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss sa pochválila fotkou v plavkách. Jej zadoček si vyslúžil obdivné komentáre. Viacerých prekvapilo, že pracháčka má takéto výrazné tetovanie.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu