Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Geissenka sa na 55 necíti: Aha, ako sa vystavuje v bikinách!

Carmen Geiss Zobraziť galériu (4)
Carmen Geiss (Zdroj: Instagram CG)

KOLÍN - Carmen Geiss dnes oslavuje 55. narodeniny, no sama akosi nemôže uveriť tomuto číslu. Navyše, ako sa zverila fanúšikom, počas karantény zapracovala na svojom tele a teraz sa smelo ukazuje v bikinách.

Carmen Geiss sa na Instagrame prihovorila svojim fanúšikom už krátko po polnoci. Dnešný deň je totiž jej narodeninový a navyše pomerne magický – 5. 5. sa dožila 55 rokov. 

Galéria: Carmen Geiss

Samotná boháčka sa ale na tento vek necíti. „Prečo sa jednoducho necítim na 55? Tieto korona časy som zmysluplne využila pre seba. Len škoda, že ešte nie sú otvorené žiadne plážové kluby, kde by som mohla ukázať prácu, ktorú som odviedla na svojom tele,” napísala v úvode svojho príspevku Carmen a pridala rovno tri fotky v bikinách. 

Geissenka sa na 55
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram CG)

„Je mi jasné, že mnohí povedia, že je to photoshop. Ale to, čo sa počíta, sú moje deti. Tie poznajú každú chybu na mojom tele a rovnako ako Robert sú mojimi najväčšími kritikmi,” pokračovala Carmen, ktorú mnohí komentujúci ubezpečili, že ju z úpravy záberov vôbec nepodozrievajú. A súhlasia s ňou, že na 55 naozaj nevyzerá. 

Blondínka sa však len nechválila telom do plaviek, ale vzdala hold ženskému telu ako takému. Spomenula totiž aj svoje negatívne životné skúsenosti. „Mala som 9 potratov a mimomaternicových tehotenstiev, takže by som dnes chcela povzbudiť aj ženy, ktoré trpeli alebo stále trpia rovnakým osudom. Chcem vám ukázať, že aj vo vyššom veku môžete porodiť dve zdravé deti aj po toľkých zlých skúsenostiach s tehotenstvom a nemali by ste sa vzdať,” uviedla. 

V závere sa Carmen vyjadrila, že je hrdá, že sa dnes dožíva 55 rokov staroby/mladosti a všetkým popriala najmä veľa zdravia. 

Geissenka sa na 55
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram CG)

Viac o téme: Carmen Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu