Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vychudnutá herečka na premiére: Kosti, koža a silikón!

Tara Reid Zobraziť galériu (7)
Tara Reid (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Rozhodne zaujala! O chudučkej figúre herečky Tary Reid (42) sa toho v médiách popísalo už veľa. Blondínka si však z kritiky ťažkú hlavu nerobí. Postavu typu "kosť a koža" dokonca smelo vystavuje na obdiv. Urobila tak aj v týchto dňoch, keď na premiéru počinu Sharknado 6 zavítala v provokatívnej róbe, z ktorej jej vykúkali silikóny.

Znie to neuveriteľne, ale sci-fi horor Sharknado sa dočkal už šiesteho pokračovania. Ako avizuje pôvodný názov - The Last Shakrnado: It´s About Time, malo by ísť už o posledný počin, v ktorom stvárňujú hlavné úlohy nebezpečné žraloky, Ian Ziering, známy ako Steve zo seriálu Beverly Hills 90210 a vychudnutá Tara Reid. 

Počas uplynulého víkendu sa konala slávnostná premiéra, na ktorej nechýbali ani spomínaní herci a tvorcovia. Tara si pri tej príležitosti obliekla provokatívne šaty, pod ktoré si nedala podprsenku. Prítomným fotografom sa tak naskytol pohľad nielen na jej kostnaté telo, ale i silikónom vylepšené prsia. 

Hoci sa fanúšikovia o známu blondínku strachujú, ona popiera, že by mala zdravotné problémy. „Nie som anorektička. Ani som nikdy nebola a nemám žiadnu poruchu príjmu potravy. Ľudia o mne roky hovoria ako o chorobne chudej. Ale ja jednoducho taká som. A jem. Jem stále, toto je moja normálna hmotnosť a túžim po tom, aby ma ľudia nechali na pokoji. Kedykoľvek som v reštauráci, tak na mňa neustále pozerajú a šepkajú si, Je to nepríjemné,” uviedla v nedávnom rozhovore Tara. 

Tara Reid zavítala na premiéru v šatách, ktoré odhaľovali jej chudé telo i obliny pŕs.
Zobraziť galériu (7)
Tara Reid zavítala na premiéru v šatách, ktoré odhaľovali jej chudé telo i obliny pŕs.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tara Reid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu