Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Členovia slávnej kapely vtrhli do izby nevesty a... Totálne jej pokazili svadbu!

Kapela Boyzone Zobraziť galériu (6)
Kapela Boyzone (Zdroj: Instagram)

NEWPORT - Takto si svoj veľký deň nepredstavovala! Reč je o istej Sarah Martinson (38), ktorá sa rozhodla mať svadbu v luxusnom rezorte. V ňom sa pár hodín pred tým konal golfový turnaj celebrít. Zúčastnili sa ho aj členovia slávnej kapely Boyzone, ktorí v nočných hodinách poctili nevestu svojou návštevou. A tá poriadne zúri!

Hviezdy z Boyzone mi zničili svadobný deň! Sťažuje sa Sarah Martinson, ktorá sa vo svojej hotelovej izbe chystala na spánok, keď ju vyrušila nečakaná návšteva. Vo dverách sa zrazu objavila dvojica mužov. „Povedala som im, nech odídu. Až potom som si uvedomila, že to sú Keith a Shane z kapely Boyzone. Vraj hľadajú minibar,” poznamenala pre The Sun nešťastná žena. 

Ako vyšlo najavo, celebritní hostia dostali omylom kľúč od jej izby. „Hneď, keď sa to vysvetlilo, tak odišli,” reagovala hovorkyňa kapely. Nevesta však pre to nemala pochopenie. „V deň svojej svadby som sa cítila ako zombie, keďže som zle spala. Mal to byť najkrajší deň môjho života,” posťažovala si. Podľa medializovaných informácií luxusný hotel jej ponúkol 1 700 libier ako odškodné. 

 

Viac o téme: Boyzone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu