Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tomáš Bezdeda sa OŽENIL: Prvá FOTO a... Nevesta je TEHOTNÁ!

Tomáš Bezdeda sa oženil! Zobraziť galériu (3)
Tomáš Bezdeda sa oženil! (Zdroj: Instagram T.B.)

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa v médiách začala šíriť informácia, že Tomáš Bezdeda (37) chystá svadbu. Túto správu dokonca on a jeho snúbenica dokázali utajiť takmer až do dňa D - ktorý je dnes! A už je to tu - novomanželia si povedali svoje "áno" a zverejnili aj prvú fotografiu. A nevesta je tehotná!

Do minulého roka vedela verejnosť len o dvoch ženách, ktoré si Tomáš Bezdeda pustil do svojho života. Pred rokmi to bola Adela Banášová a neskôr sa po jeho boku objavovala lekárka Monika. Dlhé obdobie bol však hudobník oficiálne sám. V apríli sa však všetko zmenilo, keď vo fitness centre spoznal o 14 rokov mladšiu Ivanu.

Tomáš Bezdeda sa OŽENIL:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram T.B.)

Po ôsmich mesiacoch randenia si spevák naplno uvedomil, že pôvabná Ivanka je ženou jeho života, a tak sa ju rozhodol požiadať o ruku v priestoroch luxusného slovenského hotela vo Vysokých Tatrách. Urobil tak priamo počas silvestrovskej noci. No a ubehlo len niečo vyše troch mesiacov a dvojica sa už spoločne postavila pred oltár a lásku spečatili aj oficiálne.

Žiadne detaily o ich svadbe síce zatiaľ známe nie sú, no čerství novomanželia už zverejnilu prvú fotografiu z auta, kde im na ruke žiaria elegantné zlaté obrúčky. „A je to," napísala stručne k spomínanému záberu Ivana, ktorá vedľa svojho manžela absolútne žiari a nikto jej nemôže uprieť, že bola dokonale krásnou nevestou. 

Novomanželom srdečne gratulujeme a na ceste spoločným životom im prajeme veľa šťastia a najmä lásky! 

Tomáš Bezdeda sa OŽENIL:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram T.B.)

Viac o téme: SvadbaIvanaTomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu