Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Belohorcová ukázala TELO V PLAVKÁCH: Krásna, ale… K dokonalosti to má veľmi ďaleko!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Zdroj: Instagram ZB)

TENERIFE - Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (46) patrila vždy k najsexi ženám slovenského šoubiznisu. A inak tomu nie je ani po rokoch. Blondínka ukázala svoju postavu v plavkách, ale... K dokonalosti to má veľmi ďaleko!

Zuzana Belohorcová nemá problém ukázať svoje krivky v plavkách. A pravidelne to aj robí. No hoci postavu by jej mohlo závidieť mnoho žien, ona si o nej nemyslí, žeby bola práve dokonalá. Avšak, zdá sa, že na pozitívnej nálade jej to neubralo, keďže na fotografiách sa doširoka usmieva.

Galéria: Zuzana Belohorcová v plavkách

Belohorcová sa pod svojim príspevkom vyjadrila, že ,,k dokonalosti to má veľmi ďaleko, ale úsmev, pozitivitu, vyrovnanosť sama so sebou a dobrú energy mi nikto nezoberie. Majme sa radi takí, akí sme ,ten najväčší dar, ktorý máme je aj tak zdravie," napísala. Podľa emotikonov a hashtagov pod príspevkom to vyzerá tak, že si z toho, že svoju postavu nepovažuje za dokonalú, ťažkú hlavu nerobí.

Reakcia od verejnosti nenechala na seba dlho čakať. Medzi komentármi pod jej fotografiami nachádzalo mnoho pochvál. ,,Zuzi, neviem, čo by ste chceli zdokonaľovať. Postava správnej ženy krv a mlieko. Za mňa dokonalá. A mimochodom, čo z toho života človek má, keď sa dobre nenaje," napísala komentujúca žena. ,,A kto je dokonalý z nás? Hlavne, že ste dokonalá pre svojho manžela a deti. A mimochodom vyzeráte úžasne, Zuzanka,“ dodala pod príspevok ďalšia žena. A my môžeme len súhlasiť!

Viac o téme: Zuzana BelohorcováZuzana Belohorcová v plavkách
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu