Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kríza u Belohorcovej: Nešťastné sťahovanie, manžel prišiel o peniaze... HROZIL ROZVOD!

Vlastimil Hájek a Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (2)
Vlastimil Hájek a Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram ZB)

TENERIFE - Zuzana Belohorcová na sociálnej sieti nezabúda pomerne často vyznávať lásku svojmu manželovi Vlastimilovi Hájkovi. Ako však najnovšie vyšlo najavo, po odsťahovaní sa z Ameriky prechádzali krízou. Marbella im nesadla, ako čakali, prišli dokonca aj o nejaké peniaze... Ich rodinný známy mal dokonca pocit, že im hrozí rozvod!

Zuzana Belohorcová strávila s manželom Vlastimilom Hájekom dlhé roky v Amerike. Neskôr sa aj z bezpečnostných dôvodov rozhodli presťahovať. 

Zakotvili v španielskej Marbelle, ale nebolo to ono. A tak sa po krátkom čase presunuli na Tenerife. „Do Marbelly vkladali veľké nádeje a úplne sa im nevydarila, pretože sú teplomilní, hlavne Zuzana a deti, a na Marbelle je v zime naozaj zima,” prezradil pre Extra.cz rodinný priateľ Richard Chlad. „Keď odišli z Ameriky, tak mi ich bolo strašne ľúto,” dodal.

Rodinu navyše podľa neho postretla aj finančná strata. „Vlasta kvôli covidu nechal veľa peňazí na burze. Sťahovanie, rozladenie z Marbelly, ktorá nenahradila Floridu ani náhodou. Ďalej nedostatok financií, pretože sa im nedarilo predať dom v Miami,” pomenoval ťažkosti, s ktorými pár zápasil. 

Kríza u Belohorcovej: Nešťastné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

A samozrejme, odrazilo sa to aj na vzťahu Zuzany a Vlastimila. „Boli nešťastní, trápili sa a nemali v tom momente kde poriadne zakotviť. Som strašne rád, že to ako pár a rodina prežili, pretože to na mňa na Nový rok pôsobilo, že by sa snáď mali aj rozvádzať,” vyhlásil Chlad. 

Aktuálne je podľa neho ale už všetko v poriadku. Na Tenerife je rodinka šťastná a podnikanie im vraj ide výborne. Dôkazom môže byť aj víkendová párty, na ktorej sa stretlo množstvo známych tvárí vrátane Heleny Vondráčkovej, Felixa Slováčka či Markéty Konvičkovej. 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu