Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kalisová v BOLESTIACH: Po nepríjemných mesiacoch SKONČILA na operačnej sále!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (2)
Miriam Kalisová (Zdroj: Instagram MK)

BRATISLAVA – Známa markizácka tvár Miriam Kalisová musela na chvíľu svoje pracovné povinnosti odložiť. Po nepríjemných mesiacoch skončila na operačnej sále. Za sebou má úplne prvú narkózu a operáciu v 37 rokoch!

Navonok šťastná a vnútri sa trápila zdravotnými problémami. Reč je o moderátorke Miriam Kalisovej. Tá sa momentálne venuje prevažne pečeniu a s dobrotami sa tiež rada podelí aj na svojom Instagrame. Fanúšikov ale pravidelne informuje aj o svojom súkromí a práci.

Galéria: Miriam Kalisová

Dnes sa však nepochválila tou najpozitívnejšou správou. Sledovatelia mohli zachytiť, že Mirka leží na nemocničnom lôžku so zavedenou infúziou v ruke. „Tento rok pre mňa začal veľmi nepríjemne. Verím, že po dnešku bude už len príjemný,“ napísala. Zdravie je len jedno a je si toho vedomá aj ona sama. „Zdravie je to najcennejšie a niekedy si je to dobré aj pripomenúť.“

Rôzne operácie už nie sú ničím vynímočným a mnohí tú prvú zažijú naozaj v útlom veku. Na rozdiel od Miriam, ktorá prvú operáciu vo svojom živote zažila až teraz. „Prvá narkóza a operácia v živote je za mnou. A snívali sa mi pekné veci, takže to beriem ako dobré znamenie,“ dodala na záver. Markizáčku sme sa pokúsili aj kontaktovať, ale zatiaľ sme na naše otázky nedostali odpoveď.

Kalisová v BOLESTIACH: Po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Prajeme skoré uzdravenie a veľa síl!

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu