Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zora Czoborová a jej osvedčený RECEPT na fit postavu: TAKTO sa to robí!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (9)
Zora Czoborová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Známa slovenská fitnesska Zora Czoborová (55) sa napriek svojmu veku neustále udržuje v kondícii a vyšportovanú postavu jej môžu závidieť aj podstatne mladšie ročníky. Okrem toho, že na sebe dennodenne maká, tak je aj motivátorkou pre ďalšie ženy, ktoré chcú niečo so svojim životom zmeniť a cítiť sa lepšie. Nedávno sme ju zastihli na veľkej media party televízie Markíza a dostali sme od nej recept, ako sa udržať vo fit kondícii. A nielen to!

Rozhovor so Zorou Czoborovou (Zdroj: Maarty von B)

Ako sa hovorí - v zdravom tele, zdravý duch. O tom vie svoje aj slovenská fitnesska Zora Czoborvá, ktorá ako sama o sebe tvrdí, sa pre zdravý životný štýl narodila. Od malička bol jej koníčkom práve pohyb a fitness, čo sa neskôr stalo aj jej prácou a zároveň veľkou vášňou.

Zora Czoborová a jej
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Pred pár dňami sa Zora ocitla ako hosť na markizáckej media párty a všetkým prítomným svojim zjavom a šarmom vyrazila dych. Nielenže bola krásne nastajlovaná a zladená v ružových odtieňoch, ale svojou postavou ohúrila nejadnú celebritu. Nás preto zaujímalo, čo sa skrýva za jej dokonalou figúrou, ale taktiež, čo by odporučila naším čitateľom, ako jesť zdravo a hlavne tak, aby človek zbytočne nepriberal. Získali sme od nej naozaj cenné rady.

„Určite treba jesť to, čo potrebuješ, sú to proteíny, tuky, cukry, ale zdravé, v zdravej forme. A keby som to mala tak laicky zhrnúť, tak mäso, najzdravšie je divina, potom by som odporúčala morky, samozrejme ryby a morské príšerky. Potom z tých cukrov by som odporúčala ryžu alebo zemiaky na rôzne spôsoby, no a potom z tukov hlavne orechy tie sú úžasné, ale keď si dáte kúsok slaninky alebo niečoho, to nezaškodí, len treba všetko s mierou,“ popísala svoj osvedčený recept fitnesska pre Topky.sk.

Zora Czoborová a jej
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram Z.C.)

Zora rozhodne vie, čo je pre telo potrebné a ako zostať fit, veď napokon presvedčili sa o tom aj viaceré ženy, ktoré cvičia pod jej dohľadom na rôznych fitpobytoch, ktoré pravidelne organizuje po celom svete. A aj jej samotná postava je dostačujúcou motiváciou a hovorí za všetko.

O tom, kde všade Zora so svojimi zverenkyňami bola, ale aj ktorá speváčka je jej veľký vzor, na ktorú sa dokonca v daný večer tak trochu aj podobala, sa dozviete v našom rozhovore vyššie.

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu