Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FAMÓZNA PREMENA Zory Czoborovej: Bez mejkapu ako vyoraná myš a potom... WAU!

fitnesska Zora Czoborová
fitnesska Zora Czoborová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Populárna slovenská fitnesska Zora Czoborová (55) už roky žije v súlade so zdravým žitným štýlom. Jej vyšportovaná postava môže byť podnetom pre viaceré ženy, ktoré by radi zapracovali na svojom vzhľade. Pred pár dňami zverejnila svoju fotku bez mejkapu. Podľa vlastných slov vyzerala ako vyoraná myš, ale potom... Wau!

Fitnesska Zora Czoborová sa nedávno zúčastnila markizáckej media párty, kde všetkých očarila svojim stylingom. To, ako vyzerá, však nie je vecou náhody! Zora na sebe pracuje nielen tým, že dôkladne a pravidelne cvičí, ale aj tak, že dodržiava princípy zdravého stravovania sa.

Galéria: Zora Czoborová

V rozhovore pre Topky.sk, prezradila aj svoj osvedčený recept ako jesť zdravšie, pričom nezabudla poskytnúť rady ohľadom toho, ako sa stravovať a nepriberať.

V súčasnosti mnoho žien našlo záľubu v dotváraní svojho vzhľadu pomocou líčidiel. Svoje o tom vie aj fitnesska Zora Czoborová, ktorá prednedávnom na sociálnej sieti Instagram zverejnila jej premenu, kedy svoju tvár verejnosti ukázala pred a po nanesení make-upu.

Zora svoju zmenu z „vyoranej myši“ na Femme fatale okomentovala na Instagrame takto: „Takýto zázrak cez dlaň, by sa mi hodil každý deň." Reakcia od ľudí nenechala na seba dlho čakať a jej vizáž s nalíčenou aj nenalíčenou tvárou si vyslúžila viacero komentárov. „Zorka si krásna aj bez filtrov,“ napísala na Instagrame jedna žena. „Nepotrebujete zázraky, ste prirodzene pekná," tvrdí ďalšia.

Zoru Czoborovú môžeme v spoločnosti často vidieť na rôznych udalostiach. Na sociálnej sieti Instagram dnes zverejnila napríklad fotky z Bratislavských módnych dní. Fitnesska sa na nich ukázala perfektne upravená, pričom základ jej outfitu tvorila červená blúzka s priliehajúcou sukňou krémovej farby. Zora k nim zvolila ružové topánky na podpätku spolu s kabelkou v rovnakej farbe.

Czoborová svoj názor na módu vyjadrila rovno pod jedným príspevkom z tejto módnej udalosti, kde napísala, že: „móda je naozaj tvrdý chlebíček....“ Kto by to bol ale povedal, že sa táto talentovaná fitnesska nebude obávať ukázať na Instagrame aj bez mejkapu.

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu