Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Czoborovej vážna nehoda: Obrovská jazva a zdeformované koleno!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (3)
Zora Czoborová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Tak toto teda naozaj nie je príjemný pohľad! Zora Czoborová permanentne bojuje s bolesťou, ktorá ju trápi od vážnej nehody, po ktorej jej takmer amputovali ľavú nohu nad kolenom. Aktuálne ukázala aj obrovskú jazvu a zdeformované koleno.

Zora Czoborová každý rok v zime odchádza do Thajska. No pred odchodom zo Slovenska musí povinne absolvovať injekcie, aby ju počas pobytu netrápilo koleno. 

S tým má problémy už dlhé roky. Konkrétne ako 18-ročná mala vážnu nehodu – ako motorkárka sa zrazila s kamiónom a výsledkom bola otvorená zlomenina ľavej nohy. „Dokonca sa lekári rozhodovali, či amputovať ľavú nohu nad kolenom,” pripomenula svoje vtedajšie ťažkosti. 

Hoci nohu jej nakoniec zachránili, pri pohľade na ňu je jasné, že naozaj nešlo o maličkosť. Zora má v oblasti kolena desiatky centimetrov dlhú jazvu a jej kĺb je zdeformovaný. 

Czoborovej vážna nehoda: Obrovská
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZC)

To však stále nie je všetko. Fitneska netajila, že od nehody je jej život plný bolesti. Len sa s ňou naučila žiť... A dokonca si dokázala vybudovať športovú kariéru a zostáva aktívna aj po jej ukončení. Nie nadarmo ju lekár, ktorý sa o ňu od tých čias po tejto stránke stará, nazýva Terminátorom. 

Czoborovej vážna nehoda: Obrovská
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZC)

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu