Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenská topmodelka na svetovom finále trpela: Veľké BOLESTI… Som na liekoch!

Topmodelka Alexandra Gachulincová
Zobraziť galériu (11)
Topmodelka Alexandra Gachulincová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Známa slovenská topmodelka a taktiež bývalá markizácka hviezda z Tvoja Tvár znie povedome Alexandra Gachulincová (31) bola nedávno súčasťou celosvetového finále Elite Model Look, ktoré sa uskutočnilo na pôde pražského hradu v prekrásnej Španielskej sále. Napriek veľkým bolestiam sa tvárila, že je všetko v pohode a nič sa nedeje. No modelku potrápili v ten večer zdravotné problémy.

Rozhovor so Sašou Gachulincovou (Zdroj: Ján Zemiar)

Aj vo svete šoubiznisu sú veci, ktoré sa nedajú len tak ignorovať. A aj keď vás niečo v daný moment súži a nebodaj bolí, tak to musíte veľakrát prekonať, fungovať aj cez nepríjemnú bolesť a tváriť sa, že je všetko v poriadku. 

O tom vie svoje aj topmodelka Alexandra Gachulincová, všetkým známa ako Saša. Tá sa zúčastnila celosvetového finále Elite Model Look v Prahe aj napriek zdravotným problémom. No ako profesionálka nedala na sebe nič znať.  Až v rozhovore sa nám priznala, že je na liekoch.

Modelka Saša Gachulincová
Zobraziť galériu (11)
Modelka Saša Gachulincová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Bolia ma zuby, tak mám antibiotiká a lieky proti bolesti, takže to som taká že... Ak budem opúchať tak mi to povedzte,“ povedala topmodelka v rozhovore pre Topky.sk.

Napriek tomu sa Saša na celý večer tešila, keďže sa po dlhšej dobe postretala aj so svojimi kamoškami topmodelkami, ako sú Michaela Kocianová (33), Denisa Dvořáková (31), Daniela Peštová (51) a ďalšie. Všetky vyzerali neuveriteľne sexi a Saša v dlhých červených šatách aj cez bolesť bola krásnou ozdobou celého večera.

Slovenská topmodelka na svetovom
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Topmodelka si v rozhovore zaspomínala aj na svoje začiatky. Kedysi si aj ona totiž sama prešla podobnou súťažou ako tohtoroční víťazi, ktorými sa stali Majda John Peter z Južného Sudánu a Sergi Shan zo Španielska.

To, aké boli práve modelingové začiatky Saše Gachulincovej, ale aj to, čím všetkým chcela byť, keď bola dieťa, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Alexandra Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu