Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zahanbená slovenská moderátorka: Nechala sa vylepšiť... Fakt toto predtým skrývala pod šatami?!

Mária Zelinová Zobraziť galériu (3)
Mária Zelinová (Zdroj: Instagram MZ)

BRATISLAVA - Vždy pôsobila ako jedna z najštíhlejších finalistiek Miss a moderátoriek. Najnovšie ale Mária Zelinová prezradila, že pod šatami skrývala brucho, s ktorým veru nebola vôbec spokojná...

Dlhé roky pôsobila doslova ako reklama na dokonalé telo. Nakoniec ale vysvitlo, že aj Mária Zelinová nejaký čas skrývala istú chybičku krásy. 

Nebola totiž spokojná so svojím bruchom. A tak sa rozhodla nechať si ho vylepšiť za pomoci prístroja v istom štúdiu krásy. Samozrejme, keď sa niekto chce pochváliť krajším zovňajškom, je vhodné zverejniť aj záber, ako to vyzeralo predtým. „Na post sa hanbím pridať pred a po, ale na story to mať budete, na 24 hodín to zvládnem,” vyhlásila bývalá modelka na sieti Instagram. 

Zahanbená slovenská moderátorka: Nechala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MZ)

Hoci mnohé ženy by boli vďačné aj za bruško z fotografie PRED, Zelinová ešte zdôraznila: „Hanbím sa, ale bola to realita.” Jej najnovšia skúsenosť ale ukázala, že muži takéto detaily zvyčajne až tak neriešia, iba ženy občas "potrebujú byť dokonalé". Prečítajte si to sami na priloženom obrázku. 

Zahanbená slovenská moderátorka: Nechala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MZ)

Viac o téme: Mária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu