Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Daniela Kralevich po ZBÚRANÍ čiernej stavby: Zorganizovala TLAČOVKU... Drsný odkaz starostovi!

Daniela Kralevich na mieste zbúranej stavby o 14:00 zorganizovala tlačovku. Zobraziť galériu (10)
Daniela Kralevich na mieste zbúranej stavby o 14:00 zorganizovala tlačovku. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Dnes od rána je témou číslo 1 búranie čiernej stavby Daniely Kralevich na bratislavských Zlatých Pieskoch. Rozhodnutie o nariadení odstrániť tento objekt bolo vydané už minulý rok v lete. No keďže sa na mieste odvtedy nič nezmenilo, starosta Ružinova Martin Chren zobral veci do vlastných rúk a dnes o 6:30 sa začalo búrať. Módna návrhárka sa k veci v krátkosti vyjadrila na sociálnej sieti, no o 14:00 na svojom pozemku zorganizovala aj tlačovku!

Tlačovka Daniely Kralevich: Vyjadrila sa k zbúranej stavbe, starostovi poslala odkaz! (Zdroj: Vlado Anjel)

Ráno sme na Topkách informovali, že o 6:30 začali na čiernej stavbe Daniely Kralevich prebiehať búracie práce. Tie však nezahájila ona sama - starostovi Ružinova Martinovi Chrenovi skrátka došla trpezlivosť, a tak dnes na Zlaté Piesky nabehol spolu s robotníkmi a buldozérom. Na mieste sa v tom čase nachádzala len návrhárkina mama, ktorá je od augusta 2021 majiteľkou objektu. 

Daniela Kralevich po ZBÚRANÍ
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook D.K.)

Samotná Daniela sa nedostavila. Keď už informácia obehla médiá, vyjadrila sa na svojom Facebooku. „Vážení, toto je podľa zakomplexovaného Chrena stavba na pevnom základe na súkromnom pozemku. Takže až teraz začne predstavenie z mojej strany, pán starosta,“ napísala a pridala fotky svojej zbúranej stavby. 

A hneď o 14:00 na Zlatých Pieskoch aj zorganizovala tlačovku. Tá začala ešte 10 minút pred avizovaným termínom. Pri príchode do areálu mala tmavovláska v rukách veľký banner s čiernym nápisom: „Korupcia a klientelizmus v Ružinove.“ A zo slov, ktoré dala novinárom, je evidentné, že sa rozhodne neplánuje vzdať. „O týždeň sa tu teším znovu, lebo si to dám znovu doniesť,“ odkázala starostovi. 

Daniela Kralevich po ZBÚRANÍ
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Juraj Dobis)

Daniela Kralevich po ZBÚRANÍ
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

 

Viac o búraní čiernej stavby Daniely Kralevich: 

Viac o téme: Daniela Kralevich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu