Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Thomas Puskailer na premiére rozprávky: Priviedol CELÚ RODINU... Aha, ako sa na seba PODOBAJÚ!

Thomas Puskailer s rodinou Zobraziť galériu (11)
Thomas Puskailer s rodinou (Zdroj: CinemArt)

BRATISLAVA - Na premiéru nového rodinného filmu Mimoni zavítal aj Thomas Puskailer (41) s celou rodinkou. Niet najmenších pochýb, že je otcom dvoch rozkošných synov, ktorí vyzerajú ako z rozprávky. To je ale podoba ako vajce vajcu.

Konečne sa všetky deti, ale aj dospelí, čo majú radi rozprávky, dočkali. Včera sa totiž konala premiéra rodinného dobrodružného filmu Mimoni. Rozprávku si nenechal ujsť ani spievajúci herec a redaktor Thomas Puskailer so svojou podarenou rodinkou. “Puskailerovci“ prišli patrične zladení a nahodení v štýle Mimoňov. 

Thomas Puskailer na premiére
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: CinemArt)

Najmenej svoj outfit evidentne riešila Thomasova manželka Abbie, s ktorou má dvoch krásnych, roztomilých synov a je až neuveriteľné, ako sa na seba všetci podobajú. Prvorodený syn Noah je celý tatko a jeho mladší braček taktiež akoby mu z oka vypadol. No mamičkine črty tváre u chlapcov taktiež vidno. Obaja sú modrookí blondiaci – no to budú fešáci, keď vyrastú.

Premiéry animovaného filmu sa zúčastnili aj ďalšie známe tváre zo slovenského šoubiznisu. A niektoré z nich zobrali do kina aj svoje ratolesti. Kto prišiel a ako sa popasovali s predpísaným oblečením v štýle Mimoňov, si môžete pozrieť v našej galérii. 

Viac o téme: Thomas PuskailerPremiéra filmu Mimóni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu