Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Premiéra Prezidentky: Moderátor spravodajstva v SILONKÁCH a... Čaputová v SEXI MINI!

Emma Čaputová, Bruno Ciberej Zobraziť galériu (19)
Emma Čaputová, Bruno Ciberej (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v jednom z bratislavských obchodných centier konala premiéra filmu Prezidentka. Módne výstrelky známych tvárí prilákali aj naše kamery a fotoaparáty. Moderátor Bruno Ciberej (43) prišiel slávnostne uviesť film v silonkách a sexi Emma Čaputová (18) dorazila v minisukni. Bolo sa na čo pozerať.

Premiéra filmu Prezidentka (Zdroj: Maarty von B.)

Ako to už býva zvykom, na premiéry filmov chodia naše celebrity rady a vždy sa patrične nahodia. Niekedy je to síce čistá katastrofa, ale inokedy akoby prišli z prehliadkového móla módnej metropoly.

Premiéra Prezidentky: Moderátor spravodajstva
Zobraziť galériu (19)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Známy slovenský moderátor Bruno Ciberej, ktorého poznáme ako moderátora z jojkárskych Ranných novín, bezpochyby vie, čo sa nosí v zahraničí. Jeho šatník je plný luxusných značiek a jedinečných kúskov. Jednoducho má vkus, čo predviedol aj na premiére filmu Prezidentka.

Bruno  prišiel v letnom čiernom obleku s krátkymi nohavicami a svoj odvážny outfit obohatil o extravagantný kúsok v podobe priehľadných čiernych siloniek, respektíve podkolienok. Bruno kedysi pracoval v módnom priemysle a je mu veľmi blízky.

Občas by si mohli z neho aj iní muži zobrať príklad a sem-tam vyjsť z komfortnej zóny. Nezabúdajte však na úpravu svojho ochlpenia, ak siahnete po silonkách ako Bruno.

Premiéra Prezidentky: Moderátor spravodajstva
Zobraziť galériu (19)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Prezidentku si nenechala ujsť ani samotná dcéra našej pani prezidentky Zuzany Čaputovej (49), Emma Čaputová. Mladá, možno takisto budúca hlava štátu, prišla so svojím priateľom a taktiež sa nenechala zahanbiť. Emma sa venuje modelingu a móde proste rozumie.

Predviedla sa na viacerých módnych prehliadkach a vyzerala, akoby si práve z jednej odbehla na premiéru romantickej komédie. Emma zvolila čierno-bielu kombináciu so sexi minisukňou, a tak ukázala svoje dlhé nohy – v tomto prípade aj dokonale hladké. Vyzerala ako hviezda z červeného koberca. Jej priateľ sa zladil v rovnakých farbách, čím nič nepokazil.

Na film prišli aj ďalšie známe tváre zo šoubiznisu a taktiež prevetrali svoje šatníky. Ako to na premiére filmu vyzeralo si môžete pozrieť vo videu vyššie aj v našej galérii.

Viac o téme: Bruno CiberejEmma Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu