Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce pozadie Puskailerovej účasti v SuperStar: Dostal sa tam VĎAKA Danglovi... Sú rodina!

Thomas Puskailer Zobraziť galériu (3)
Thomas Puskailer (Zdroj: Ján Zemiar/ TV Nova)

BRATISLAVA - Thomas Puskailer (42) sa do povedomia verejnosti dostal v roku 2009 vďaka Česko Slovenskej SuperStar. Rodák z Holandska vtedy kvôli kastingu pricestoval až z Londýna, kde v tom čase žil. Zaujímavé je však, ako sa o ňom dozvedel... Do šou sa dostal vďaka Danovi Danglovi. Sú rodina!

Galéria: Thomas Puskailer

Thomas Puskailer je dnes obľúbeným moderátorom a redaktorom televízie Joj, navyše roky hrával v Divadle Nová scéna... Do povedomia slovenskej verejnosti sa však dostal v roku 2009 vďaka prvej Česko Slovenskej SuperStar, v ktorej a mu podarilo prebojovať až do finálových kôl. No zaujímavosťou je, ako sa o projekte, ktorý mu rozbehol kariéru, vôbec dozvedel.

Ako zistil týždenník Báječná žena, zavolal ho tam Dano Dangl, ktorý bol vtedy dramaturgom. Dvojicu totiž spája rodinný vzťah - Danglova sestra si zobrala Thomasovho brata. „On mi vtedy zavolal, že: Thomas, ty spievaš, ja teraz robím dramaturgiu a mohol by si prísť na kasting a uvidíme, či je to vhodné pre teba,“ prezradil Puskailer s tým, že sa tvorcom zdalo zaujímavé ponúknuť divákom zahraničného Slováka. 

Kvôli SuperStar sa tak z Londýna, kde v tom čase žil, presťahoval na Slovensko a žije tu už 15 rokov aj s manželkou Abbie a ich tromi deťmi. A vraj by už nemenili: „Manželka povedala, že sa tu cíti doma a nechce ísť do Anglicka,“ dodal Puskailer.  

Šokujúce pozadie Puskailerovej účasti
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: SuperStarThomas PuskailerDano Dangl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu