Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mamba priznala žiarlivosť: Každá by ho chcela... Nedá sa s tým žiť!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dáša Mamba Šarközyová a jej partner Tony Porucha patria k najstabilnejším párom slovenského šoubiznisu. Speváčka a tanečník sú rodičmi rozkošného Manolka, ktorý tento rok oslávi štvrté narodeniny, no a pre mnohých sú symbolom dokonalej rodinky...

Dáši a Tonymu to počas rokov spoločného vzťahu perfektne klape. Teraz dali fanúšikom možnosť, aby sa ich pýtali na všetko, čo ich zaujíma. Otázky padli aj na tému, či mali vôbec niekedy partnerskú krízu alebo väčšie nezhody. 

„My máme skôr také jemné, tiché výmeny názorov, ktoré si vždy veľmi rýchlo vykomunikujeme. A aj to nie často. A hlavne - dodržiavame staré dobré - nikdy nechoďte spať pohádaní,” vyjadrila sa speváčka. Obaja svorne prezradili, že takéto menšie nezhody majú odvtedy, ako sa stali rodičmi. 

Mamba priznala žiarlivosť: Každá
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Mamba)

Čo však s Manolkom nesúvisí, je iná vec. Jedna otázka znela, či Dáša s Tonym pociťujú žiarlivosť. „Ja som niekedy žiarlivá. Pretože každá žena je do teba zamilovaná. S tým sa proste nedá žiť, ty si moc dobrý človek. Moc kamarátsky, každá sa do neho zamiluje... Ja to viem, ale on to nevie,” smiala sa speváčka, kým jej partner dodal, že jej žiarlivosť je skôr vtipná a nie je to žiadne peklo.

„A veľmi pekne s tým vieme pracovať. Lebo vždy si to povieme a vždy to nejako vyriešime. Vyhodíme toho človeka zo života alebo tak,” dodala k svojej žiarlivosti so smiechom Mamba. A čo vy, taktiež znášate žiarlivosť s takýmto nadhľadom? 

Mamba priznala žiarlivosť: Každá
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Mamba)

Viac o téme: MambaDáša Mamba ŠarközyováTony Porucha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu