Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

NOVÝ PÁR v slovenskom šoubiznise: Po rozchode s misskou ulovil… Je to dcéra známeho Slováka!

Nový pár v slovenskom šoubiznise. Zobraziť galériu (6)
Nový pár v slovenskom šoubiznise.

BRATISLAVA - Len pred pol rokom sme na Topkách informovali, že celebritný fitness tréner Jany Landl viac netvorí pár s druhou vicemiss Slovensko 2003 Simonou Brnovou-Slobodníkovou. Dvojica spolu randila len niečo vyše pol roka. No športovec dlho sám nezostal. V utorok dorazil do spoločnosti už s novou priateľkou... A opäť je to známa Slovenka!

V utorok večer sa v centre Bratislavy konalo veľkolepé otvorenie nového domu umenia. No a okrem zaujímavého programu pútali pozornosť aj dve známe tváre, medzi ktorými to očividne iskrilo. Reč je o celebritnom fitness trénerovi Janym Landlovi a dcére Fredyho Ayisiho, Vierke Ayisi. 

Galéria: Slávnostné otvorenie nového domu umenia:

Či tvoria pár, sa na rovinu opýtal jojkársky Top Star. „My sa poznáme už 20 rokov, takže neviem, či tam z Jankovej strany boli sympatie už vtedy, ale...“ začala hovoriť Vierka a očividne chcela túto tému zahovoriť. O to sa snažil aj tréner. Na ďalšiu priamu otázku, či je medzi nimi niečo viac, ako kamarátstvo, však napokon všetko priznali: „Áno.“

NOVÝ PÁR v slovenskom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

O tom, že dvojica tvorí pár, sa špekulovalo už dlhšie. Prezradila ich spoločná dovolenka v Taliansku a príbehy na Instagrame. Tie, hoci sa snažili tajiť, s kým cestujú, pridávali v rovnakom čase z tých istých miest. Pozorní fanúšikovia tak nový párik slovenského šoubiznisu veľmi rýchlo prekukli. 

NOVÝ PÁR v slovenskom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Vierka AyisiJany Landl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu