Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bizarné “rodinné” FOTO Adely Vinczeovej: Jej EX-partneri a manžel pokope… VYZNANIE bývalým láskam!

Adela Vinczeová a jej
Adela Vinczeová a jej "lásky" búrajú všetky stereotypy. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Počas aktuálneho ročníka markizáckej šou Let's Dance dochádzalo k bizarným situáciám. Porotkyňa Adela Vinczeová (41) totiž počas natáčania pravidelne prichádzala do kontaktu nielen so svojím manželom, ale aj so svojimi verejne známymi expartnermi. Blondínka si tak so všetkými svojimi láskami spravila spoločné foto a... Napísala aj pekné vyznanie!

Toto sa v našom šoubiznise ešte nestalo! Porotkyňa Adela Vinczeová totiž počas natáčania Let's Dance pravidelne prichádzala do kontaktu rovno s dvomi svojimi expartnermi a jej manžel celú šou moderoval. Blondínka tak mala pekne pokope skoro všetky svoje lásky. Mnohí sa nad týmto faktom pozastavovali, no ona, ani "jej chlapci" s tým zjavne problém nemali. 

Galéria: Moderátorka Adela Vinczeová

Dôkazom je napokon aj fotka, na ktorú si po skončení Let's Dance spolu zapózovali. Na zábere je Adela so svojimi expriateľmi Tomášom Bezdedom a Petrom Modrovským a spolu s nimi sa na fotke usmieva aj jej manžel Viktor Vincze. Moderátorka záber zverejnila na sociálnej sieti Instagram a pridala k nemu aj milé vyznanie všetkým svojim láskam. Ani bez jedného z nich by totiž dnes nebola tou, ktorou je.

„Moje lásky. Občas si s Viktorom spievame v aute pesničky od Tomáša Bezdedu. Dlhodobo Vikiho trápi, že s ním nikdy nedám takú dvíhačku z Hriešneho tanca, ako som dala aj včera na párty s Peťom Modrovským. Ale podstatné je, že vďaka vzťahom s nimi som tá, ktorá sa zapáčila môjmu manželovi. Takže - ďakujem, páni, za všetko a vždy vám budem s Vikim držať palce,“ napísala k fotke.

A manžel Viktor dodal: „Adelka, nejaký Tošov uterák nemáme? Lebo ten môj obľúbený s výšivkou "PETER" je už dosť spraný...“ okomentoval s humorom sebe vlastným. Tento ich prístup fanúšikovia veľmi oceňujú - Adelu dokonca označujú za vzor. „Obdiv, málokto dokáže byť takto vyrovnaný, ako vy štyria. Vidieť, že to máte v hlavách správne upratané,“ znel jeden z komentárov a ostatné sa niesli v podobnom duchu.

Viac o téme: Peter ModrovskýTomáš BezdedaViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu