Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

VYZNANIE pre Bezdedu: Keby bol GAY... Chcel by ho tento slovenský herec!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (3)
Tomáš Bezdeda (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Spevák Tomáš Bezdeda už celé roky nepredstavil verejnosti žiadnu partnerku. Keby však bol gay, hneď by po ňom skočil jeden slovenský herec.

Spevák Tomáš Bezdeda od rozchodu s moderátorkou Adelou Banášovou, dnes už Vinczeovou, nepredstavil verejnosti žiadnu novú známosť. 

VYZNANIE pre Bezdedu: Keby
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR)

Adela aktuálne pôsobila v Let’s Dance ako porotkyňa a Tomáš sa zas mapoval zákulisie pre istý slovenský denník. Po skončení šou dala blondínka jasne najavo, že aj po rokoch dobre vychádzajú. A to by mohlo zapôsobiť aj na potenciálne záujemkyne o Tomášovu priazeň. 

Okrem nej však spevákovi adresoval zaujímavé vyznanie aj istý slovenský herec. „Ja sa vám priznám k niečomu teraz. Je verejne známe, že ja som na mladšie ročníky, 25 a nižšie. A Tomáš je jeden z mála, ak nie jediný na svete, ktorým by som nepohrdol aj v tomto veku,” vyhlásil vo videu na sociálnych sieťach Marcel Nemec. 

Smola je, že Tošo nie je gay a Marcel je podľa všetkého aj tak aktuálne zadaný. Nedávno totiž v jednom z príbehov spomenul, že má priateľa. 

VYZNANIE pre Bezdedu: Keby
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

Viac o téme: Tomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu